EURO 2021 Καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι για να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά στο διαδίκτυο | Δωρεάν και επί πληρωμή

Διάδωσε την αγάπη

Η παρακολούθηση αθλημάτων είναι ένας δημοφιλής ελεύθερος χρόνος και καταναλώνεται παγκοσμίως σε διάφορες μορφές. Μια παλιά πρακτική είναι τώρα διαθέσιμη μέσω διαφορετικών πλατφορμών που γερνούν από Ραδιόφωνο σε Διαδικτυακές Ροές Πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες παρέχουν ζωντανή ροή δημοφιλών αθλημάτων από όλο τον κόσμο. Κυρίως Live Streaming Ιστότοποι Streaming είναι εξαιρετικά ανόητοι, καθώς το ποδόσφαιρο, το μπέιζμπολ, το κρίκετ, το τένις, το μπάντμιντον, το γκολφ, η πάλη κ.λπ. τρέχουν πάντα σε οποιαδήποτε γωνιά αυτού του πλανήτη. Με τους παρακάτω ιστότοπους μπορείτε να απολαύσετε UEFA Champions League, English Premier League, German Bundesliga, French Ligue 1, Spanish Primera Division, Italian Serie A, Cricket, Badminton, Rugby, NBA, NFL και άλλα.

Το Sports Fanatic People έχει πάντα τη λαχτάρα και αξιόπιστες πηγές για να παρακολουθεί ζωντανά αθλητικά διαδικτυακά. Και θα προσπαθήσω να εκπληρώσω την επιθυμία τους σε αυτήν την ανάρτηση, παραθέτοντας μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους ζωντανής ροής για να παρακολουθήσω Sports online. Η παρακολούθηση παράνομων ροών που δεν έχουν εξουσιοδότηση είναι έγκλημα και μπορεί να καταλήξετε στη φυλακή. Ορισμένες χώρες έχουν πολύ αυστηρές διαφορές σχετικά με την ανήθικη διαδικτυακή ροή, ο κατηγορούμενος και ο δράστης και οι δύο ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την οργή του δικαστικού συστήματος.

Ωστόσο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαδικτυακών ιστότοπων που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ζωντανά περιεχόμενο δωρεάν χωρίς νομικές επιπλοκές. Τέτοιοι ιστότοποι είτε διαθέτουν ψηφιακά δικαιώματα είτε απλώς σάουν το Διαδίκτυο για τυχόν ελεύθερα διαθέσιμες ανεξάρτητες πηγές. συσκευή. Έτσι, σήμερα έχω βρει μερικούς από τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους για δωρεάν ροή αθλητικών και υπό νομικές διαφορές.

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους κατά την κρίση σας, καθώς λίγα από αυτά είναι παράνομα. Εάν ένας σύνδεσμος δεν μπορεί να ανοίξει απλά χρησιμοποιήστε ένα VPN ή ιστότοπους μεσολάβησης. Ο ιστότοπος θα λειτουργεί ομαλά.

https://web.livecricket.is/

Δωρεάν ιστότοποι ζωντανής αθλητικής ροής

Εδώ είναι οι καλύτεροι ιστότοποι ζωντανής αθλητικής ροής για να παρακολουθήσετε δωρεάν τα αθλητικά φωτιστικά στο Διαδίκτυο

1. EPLSite

Το EPLSite.Football φιλοξενεί τους συνδέσμους ροής και όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, θα κατευθυνθείτε στο EPLSite.UK όπου σας προσφέρονται σύνδεσμοι SD και HD στο Stream live ποδόσφαιρο δωρεάν. Το μόνο μειονέκτημα της υπηρεσίας είναι οι διαφημίσεις που είναι πολύ επιθετικές με επεμβατικά αναδυόμενα παράθυρα και κάντε κλικ στην επιλογή Διαφημίσεις. Αλλά αν είστε άνετοι με τις Διαφημίσεις, τότε το EPLSite μπορεί να σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση χωρίς καμία πληρωμή.

Προσφορές: Όλες οι μεγάλες διοργανώσεις ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο (FIFA, La Liga, UEFA, Champions League κ.λπ.) .

Επισκεφτείτε το EPL Football

2. 123TV Τώρα

Θα ερωτευτείτε τον ιστότοπο. Χωρίς εγγραφή, χωρίς ηλίθιες διαφημίσεις, χωρίς αναδυόμενα παράθυρα. Απλώς επιλέξτε το κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής. Ένα ομαλό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που μοιάζει με αυτό του YouTube θα αναπαράγει το επιθυμητό κανάλι αρκετά γρήγορα. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης το πρόγραμμα προβολών και επερχόμενων εκπομπών.

Τα περισσότερα κανάλια προέρχονται από τις Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο, λαμβάνετε δωρεάν ειδήσεις, αθλητικά, ψυχαγωγία, παιδιά, ταινίες και άλλες εκπομπές ψυχαγωγίας χωρίς καμία μαζικές διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις. Το 123TV προσφέρει κορυφαία ζωντανή ροή οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Μετατρέψτε αμέσως το πρόγραμμα περιήγησης της συνδεδεμένης στο Διαδίκτυο συσκευής σας σε ασύρματη τηλεόραση. Αν ψάχνετε σοβαρά για ροή ζωντανής τηλεόρασης στις συσκευές σας, προτείνω ανεπιφύλακτα το Wizler TV.

Προσφορές: ESPN, Fox Sports Channels, NBC Sports Network, NBA TV, NFL TV, TBS, TNT, USA Network Δίκτυο WWE κ.λπ.

Επισκεφτείτε το 123TV | Δωρεάν

3. USTVGO

Μια ομαλή πλατφόρμα ζωντανής ροής ζωντανής τηλεόρασης για να παρακολουθείτε ζωντανά σπορ από τις ΗΠΑ. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που είναι πολύ αδέξιοι και βομβαρδίζονται με διαφημίσεις, το USTVGO είναι απλό και χωρίς πολλές διαφημίσεις. Έχει ένα πολύ βασικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, αλλά φορτώνει βίντεο χωρίς buffer ακόμη και αν έχετε αξιοπρεπή ταχύτητα στο Διαδίκτυο. Ο ιστότοπος φιλοξενεί λίγα αθλητικά κανάλια και μπορεί να έχουν δικαιώματα μετάδοσης για αθλήματα που αναζητάτε.

Προσφορές: Fox Sports 1 & amp; 2, Golf Channel, CBS Sports Network, NBC Sports, NFL Network, Tennis Channel, WWE Network, USA Network, ESPN, ESPN2, NBA TV, NFL Sports.

Ελέγξτε τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό στις ΗΠΑ για παγκόσμια αθλήματα Εκδηλώσεις (Π.χ. το UEFA CL εμφανίζεται στο CBS Sports στις ΗΠΑ)

Χαρακτηριστικά του USTVGO

 • Πάνω από 13 ζωντανά αθλητικά δίκτυα από τις ΗΠΑ
 • Λιγότερες διαφημίσεις
 • Απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο με γρήγορη φόρτωση
 • Απλό περιβάλλον χρήστη ιστότοπου και εύκολο στη χρήση.

Επισκεφτείτε το USTVGO

Σημείωση: Εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, χρειάζεστε μια επέκταση VPN (με τον διακομιστή μεσολάβησης ΗΠΑ) για πρόσβαση στον ιστότοπο και ροή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών ΗΠΑ

4. Sony LIV

Το Liv by Sony είναι μια υπηρεσία ζωντανής ροής της Ινδίας για παρακολούθηση ζωντανών αθλημάτων στη συσκευή ροής σας. Η Sony India και το Cricket έχουν επίσης δικαιώματα μετάδοσης για άλλα premium αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, ράγκμπι, αγώνες, MMA, WWE κ.λπ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα παιχνίδια δωρεάν, ακόμη και χωρίς καμία συνδρομή, αλλά υπάρχει λίγο περιορισμός, οι ροές καθυστερούν κατά 5 λεπτά εάν θέλετε να τις παρακολουθήσετε χωρίς συνδρομή. Όχι μια κακή διαπραγμάτευση στο περιεχόμενο που προσφέρει. Η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά για την Ινδία, οπότε αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε εκτός Ινδίας, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN με διακομιστές στην Ινδία. Εάν αναζητάτε σοβαρά έναν ιστότοπο αθλητικών ροών, τότε σίγουρα σας συνιστώ να πάτε με το Sony Liv.

Σημείωση: Ο ιστότοπος είναι δωρεάν και είναι μια τέλεια πλατφόρμα για ζωντανή ροή ποδοσφαίρου, θα χρειαστείτε ένα VPN με Ινδοί Servers.

Προσφορές: Κρίκετ, Όλα τα πρωταθλήματα UEFA, La Liga, EPL, WWE, Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA, Copa América, The FA Cup, Italian Serie A, The Rugby Championship, Super Rugby, NFL, NBA , The Masters, PGA Championship και άλλα προγράμματα παγκόσμιας έκκλησης.

Επισκεφτείτε τη Sony Liv | Δωρεάν

5. FootyBite

Το FootyBite είναι μια πλατφόρμα ροής αφιερωμένη στους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Μπορείτε να κάνετε ζωντανή ροή ποδοσφαίρου premium από τη LaLiga, τη Serie A, την Bundesliga, το MLS, το EPL και άλλα. Ο ιστότοπος σάς παρέχει διεύθυνση URL ζωντανής ροής 30 λεπτά πριν από τον αγώνα. Προσφέρει έναν αριθμό διευθύνσεων URL σε περίπτωση που ορισμένες δεν λειτουργούν. Η καλύτερη καθαρή και απλή πλατφόρμα για ζωντανή μετάδοση σπορ.

Προσφορές: LaLiga, Serie A, Bundesliga, MLS, EPL και πολλά άλλα

Αντιγραφή FootyBite.com

6. Reddit

Έκπληκτος που βλέπεις το Reddit στη λίστα; Οχι! Η Reddit δεν διαθέτει υπηρεσία συνεχούς ροής, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες που διατηρούνται στην κοινότητα στο Διαδίκτυο. Θα βρείτε έναν αριθμό σελίδων subreddit που ενημερώνουν τακτικά τη σελίδα τους για να παρέχουν δωρεάν ζωντανές ροές για διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις. Το Subreddits επιμελείται τη σελίδα με τους πιο πρόσφατους συνδέσμους για τους θαυμαστές από όπου μπορείτε να μεταδώσετε απευθείας τους αγώνες. Οι περισσότερες από τις ροές είναι ανεπίσημες, επομένως ίσως χρειαστεί να ελέγξετε για ροές που λειτουργούν καθώς ενδέχεται να αποκλείονται ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε ακόμη και στο Google Αναζητήστε για να βρείτε τις ροές στο Reddit χρησιμοποιώντας το Reddit ως λέξη-κλειδί στο ερώτημα αναζήτησης.

Ανάγνωση – Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ζωντανής ροής αθλητικών αθλημάτων

7. OK Live TV

Το OK Live TV είναι ένας ιστότοπος ζωντανής ροής τηλεόρασης που συνδέει έναν αριθμό ζωντανών ροών. Δεν χρειάζεστε συνδρομή, απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε κανάλι στο OKLiveTV που θέλετε να κάνετε streaming και να κάνετε. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο είναι απλό και ο χρόνος προσωρινής αποθήκευσης είναι πολύ χαμηλός. Αν και ο ιστότοπος δεν είναι μια πολύ νόμιμη πλατφόρμα ροής, προσφέρει δωρεάν premium τηλεοπτικά κανάλια.

Λαμβάνετε κανάλια από όλα τα είδη από περιεχόμενο για ενήλικες έως αθλητικά, ψυχαγωγία, ταινίες, ντοκιμαντέρ και θρησκεία. Αν και όλοι οι σύνδεσμοι ενδέχεται να μην λειτουργούν, οι περισσότεροι από αυτούς λειτουργούν. Δοκιμάστε το OKLiveTV για να δείτε εάν ικανοποιεί την ανάγκη σας για πείνα σε ροή.

Επισκεφτείτε το OKLive TV

8. Loala 1

Το Laola1 είναι ένας ιστότοπος ροής με έδρα την Αυστρία. Ο ιστότοπος διαθέτει μια διεθνή έκδοση που δεν έχει αποκλειστεί από την περιοχή, ώστε να μπορείτε να μεταδίδετε περιεχόμενο στη χώρα σας. Το Loala 1 είναι ένας καλός ιστότοπος εάν η χώρα σας δεν έχει δικαιώματα μετάδοσης στους αγώνες. Διαθέτει τόνους ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος έχει μια πολύ καλή διεπαφή με σχεδιασμό χωρίς ακαταστασία.

Αν και η υπηρεσία είναι από την Αυστρία, η διεθνής έκδοση δεν θα σας απογοητεύσει με κανέναν τρόπο. Η υπηρεσία θα βοηθούσε τους ανθρώπους στις Η.Π.Α. να παρακολουθούν αγώνες που γενικά δεν είναι διαθέσιμοι μέσω δορυφορικής τηλεόρασης ή ψηφιακών μέσων.

Προσφορές: Ποδόσφαιρο, Μπάντμιντον, Βόλεϊ, μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, μηχανοκίνητα αθλήματα και άλλα < / p>

Επισκεφτείτε το Loala 1 | Δωρεάν

9. Stream2Watch

Το Stream2Watch είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ζωντανής ροής τηλεόρασης που φιλοξενεί συνδέσμους από διάφορους πόρους στην πλατφόρμα του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Καναδά, Ιταλία, Ρωσία, Ισπανία και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχει επίσης μια επιλογή στον ιστότοπο για εναλλαγή σε Sports Streaming Channels με ένα κλικ.

Καθώς ο ιστότοπος φιλοξενεί ζωντανά κανάλια από αναξιόπιστες πηγές, πολλές από τις ροές ενδέχεται να μην λειτουργούν. Αλλά ο ιστότοπος παρέχει πολλαπλούς συνδέσμους για μία ροή. Μπορεί να συναντήσετε επιθετικές διαφημίσεις στον ιστότοπο. Αλλά αυτός ο μικρός πόνος αξίζει δεδομένου του αριθμού των καναλιών που προσφέρει δωρεάν χωρίς καμία συνδρομή ή λογαριασμό.

Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.stream2watch.is | Δωρεάν

10. Hotstar

Αν σας αρέσει το ινδικό περιεχόμενο, τότε το Hotstar by 21st Century Fox είναι η καλύτερη επιλογή. Προσφέρει μερικούς από τους κορυφαίους αθλητικούς προγραμματισμούς με καθυστέρηση 5 λεπτών που μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση χωρίς καμία συνδρομή και για ζωντανές ροές, χρειάζεστε συνδρομή. Μπορείτε επίσης να δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα και την ανάλυση.

Εκτός από τα αθλήματα, η πλατφόρμα διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με κορυφαίες ινδικές δραματικές, σαπουνόπερες, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, καθιστώντας την κορυφαία θέση για τους κορυφαίους Ινδούς Προγράμματα.

Προσφορές: Κρίκετ, Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Γουίμπλεντον, US Open, Γαλλικό Όπεν και Φόρμουλα 1 και άλλα.

Σημείωση: Η υπηρεσία είναι δωρεάν, αλλά σας περιορίζει η χώρα θα χρειαστεί ένα VPN με Ινδούς διακομιστές για να παρακολουθήσει το ζωντανό περιεχόμενο.

Χαρακτηριστικά του Hotstar

 • Simple UI
 • Αριθμός αθλητικών προγραμμάτων από όλο τον κόσμο
 • Υποστήριξη ποιότητας HD με κομμάτι πολλαπλών ήχων
 • Χρειάζεστε ένα VPN για ροή από άλλες χώρες

Επισκεφτείτε το Hotstar | Δωρεάν

11. Now TV

Το Now TV είναι μια υπηρεσία διαδικτυακής τηλεόρασης χωρίς συνδρομή βάσει συμβολαίου για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ιταλία. Ανήκει στην Sky plc. Επομένως, το Now TV διαθέτει όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, τα ζωντανά αθλήματα, τα προγράμματα και τις ταινίες που ανήκουν στο Sky Network. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια αθλητικών καναλιών του Sky Network ζωντανά αθλητικά κανάλια και σε άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η υπηρεσία πληρώνεται και ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώνετε 9,99 £ κάθε μήνα, αλλά υπάρχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έως και 10 αθλητικά κανάλια. Τώρα η τηλεόραση είναι διαθέσιμη σε 60+ συσκευές, συμπεριλαμβανομένων κονσολών και Smart TV. Εάν είστε σοβαροί για τη ροή ορισμένων σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα 14 ημερών.

Προσφορές – Premium League, Major League Soccer, Cricket, PGA, Rugby Union και άλλα.

Χαρακτηριστικά του Now TV

 • Προγραμματισμός ζωντανών αθλημάτων
 • Χωρίς συμβόλαια
 • & nbsp; Υποστήριξη για 60+ πλατφόρμες
 • < li> Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών

 • Διατίθεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ιταλία

Τώρα TV | Πληρωμή

12. ESPNWatch

Το ESPN είναι η αυτόνομη εφαρμογή Sports Streaming για μεγάλα αθλητικά προγράμματα. Το ESPN έχει δικαιώματα μετάδοσης για πολλά προγράμματα. Με την εγγραφή σας στο ESPN +, πληροίτε τις προϋποθέσεις για χιλιάδες ζωντανές εκδηλώσεις με πρόσβαση σε ESPN, 2, 3, U, SEC Network, Plus, ESPNews και Longhorn Network, όλα διαθέσιμα για ροή ζωντανά στην εφαρμογή ESPN.

Ο ιστότοπος έχει πολύ καλή διεπαφή και λειτουργεί καλά ακόμα και σε κανονικές ταχύτητες διαδικτύου. Αν ψάχνετε για έναν νόμιμο τρόπο ροής ζωντανών έργων τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ESPN.

Προσφορές: NFL, NBA, MLB, La Liga, Premier League, Europe League, Champions League, MMA, NHL και περισσότερα

Επισκεφτείτε το ESPN | Πληρωμή

13. Παρακολούθηση Facebook

Το Facebook δεν κάθεται με διπλωμένα χέρια στην αναπτυσσόμενη ψηφιακή αγορά. Προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο για να πάρει ένα κομμάτι της πίτας στην αγορά διαδικτυακής ροής. Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης κατάφερε να αποκτήσει το ψηφιακό δικαίωμα για διάφορες ροές για διαφορετικά αθλήματα. Μία από τις προσφορές επιτρέπει στο “FB Watch” να μεταδίδει ροή σε ένα παιχνίδι MLB την εβδομάδα.

Μπορείτε να κάνετε ροή και να το παρακολουθήσετε δωρεάν με έναν λογαριασμό Facebook. Το Facebook αγόρασε επίσης δικαιώματα για πολλά άλλα αθλήματα από όλο τον κόσμο επιτρέποντας στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά. Είναι σε κυνήγι να αγοράσετε ψηφιακά δικαιώματα για το Κρίκετ στην Ινδία και άλλα έθνη του Κρίκετ.

 • Μεταβείτε στη σελίδα & nbsp; Facebook.com/watch  και συνδεθείτε
 • Γραμμή αναζήτησης βίντεο αναζήτησης
 • Πληκτρολογήστε & nbsp; sports και πατήστε enter
 • Εδώ κάντε κλικ Εμφάνιση όλων
 • Τώρα υπό πηγή πατήστε Ζωντανά και απολαύστε τη ροή που θέλετε να παρακολουθήσετε

Προσφορές: MLB, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κρίκετ. σερφάρισμα και άλλες ανεπίσημες ροές.

Επισκεφτείτε το FB Watch | Δωρεάν

14. Sportrar.TV

Μια άλλη υπηρεσία ευρετηρίου ροής συγκεντρώνει τις ροές από διαφορετικές πηγές. Παλαιότερα γνωστό ως fromhot.com, είναι μια από τις καλύτερες και συνιστώμενες υπηρεσίες ροής. Η πλατφόρμα είναι δημοφιλής μεταξύ των μαζών για τους συνδέσμους και τη διεπαφή ποδοσφαίρου που δεν καθιστά δύσκολη την εύρεση και την αναπαραγωγή του παιχνιδιού.

Η πλατφόρμα διασφαλίζει ότι υπάρχουν αρκετοί σύνδεσμοι για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι σε περίπτωση που κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί. Μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά ποδόσφαιρο, κρίκετ, NBA, τένις, αγώνες και άλλα χωρίς λογαριασμό ή πληρωμή. Ωστόσο, ενδέχεται να συναντήσετε επεμβατικές διαφημίσεις στην πλατφόρμα. Ωστόσο, το περιεχόμενο και οι δωρεάν ροές που λαμβάνουμε αξίζουν τον μικρό κόπο.

Προσφορές: Σύνδεσμοι ροής για ζωντανές αγώνες.

Αντιγραφή sportrar.tv | Δωρεάν

15. Fox Go

Με το GO, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σπορ και παραστάσεις από το δίκτυο FOX Sports, FS1, FS2, Regional Network, Big Ten Network, FOX Deportes, FOX College Sports και FOX Soccer Plus. Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση και φιλοξενεί έναν αριθμό ζωντανών προγραμμάτων για οποιονδήποτε φανατικό του αθλητισμού.

Η εφαρμογή διευκολύνει την παρακολούθηση ροής Fox Sports ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, ποια συσκευή χρησιμοποιείτε ή ποιο κανάλι Fox Sports σας ενδιαφέρει – όλα χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Προσφορές: NFL, MLB, NBA, NHL, NASCAR, MMA, UFC, NCAA, FIFA Women’s World Cup France 2019 TM , Bundesliga και MLS.

Fox Go | Περιορισμένο **

** Το FOX Sports GO είναι δωρεάν για χρήση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε είναι να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του παροχέα τηλεόρασης.

16. Fubo TV

Το Fubo TV είναι η καλύτερη επιλογή για να είστε αν είστε λάτρεις του Sports. Η υπηρεσία επικεντρώνεται κυρίως σε ζωντανά αθλήματα. Η τηλεόραση είναι καλή για φανατικούς αθλητές, αλλά τα κανάλια δεν περιορίζονται μόνο σε αθλήματα (NFL, MLB, NBA, MLS και διεθνές ποδόσφαιρο). Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης πολλά άλλα κανάλια, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων, τηλεοπτικών σειρών δικτύου και ταινιών.

Τα πακέτα διαφέρουν από βασικά σε επιπλέον με πρόσθετα χαρακτηριστικά και κανάλια. Ένα βασικό πακέτο μπορεί να σας κοστίσει 20 $ το μήνα. Θα λάβετε επίσης μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών με τα διαπιστευτήρια της κάρτας σας, τα οποία μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Επισκεφτείτε το Fubo TV | Πληρωμή

17. Χούλου

< br />

Οι υπηρεσίες του Hulu σε ζωντανή τηλεόραση ξεκίνησαν το 2017, πριν απλώς χρησιμοποιήθηκαν για να φιλοξενήσουν μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών τόσο παλαιών όσο και νέων, ταινιών και άλλων προγραμμάτων ψυχαγωγίας. Τώρα λειτουργεί ως υβριδικό Sling TV και Netflix, προσφέροντας τόσο τηλεοπτικές εκπομπές όσο και ζωντανή τηλεόραση στους χρήστες του. Παρακολουθήστε ζωντανά αθλητικά σε ESPN, FS1, NBCSN και τοπικά αθλήματα.

Το περιεχόμενο και η παρουσίαση της εφαρμογής ποικίλλουν ανάλογα με το κόστος, η χαμηλή τιμή θα σας προσφέρει περιεχόμενο με διαφημίσεις, ενώ ένα υψηλό πακέτο προσφέρει ζωντανή τηλεόραση χωρίς Διαφημίσεις. Η τιμολόγηση της τηλεόρασης Hulu ξεκινά από 7,99 $ αν και μπορείτε να βρείτε το κόστος στην υψηλότερη πλευρά, πιστεύω ότι αξίζει να αγοράσετε.

Επισκεφθείτε την τηλεόραση Hulu | Πληρωμή

18. beIN Sports

Το BeIN SPORTS είναι η πιο ισχυρή αθλητική πλατφόρμα που προσφέρει ζωντανές αθλητικές εκπομπές από δημοφιλή πρωταθλήματα μαζί με συναφή νέα, βίντεο, στιγμιότυπα, βαθμολογίες, βαθμολογίες κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να κάνετε Log επικοινωνήστε με τον συμμετέχοντα πάροχο τηλεόρασης και παρακολουθήστε ζωντανές εκδηλώσεις αποκλειστικά για το beIN SPORTS. Ο αρχικός προγραμματισμός είναι διαθέσιμος στην αγγλική και ισπανική γλώσσα. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια και τα δίκτυα στο beIN Sports για να εκπληρώσετε την αγωνιστική σας αγωνία. Το beIN Connect έχει δικαιώματα σε ένα μεγάλο μπουκέτο δημοφιλούς αθλητικού προγραμματισμού.

Το beIN Connect είναι μια υπηρεσία ροής που προσφέρεται απευθείας από το beIN Sports. Μπορείτε να συνδεθείτε στο beIN Connect με τα διαπιστευτήρια του καλωδίου σας και να παρακολουθήσετε ζωντανά και αρχειοθετημένα αθλητικά προγράμματα beIN.

Προσφορές:

Soccer –LaLiga (2), Real Madrid TV, LaLiga TV, Προκριματικά Serie A, Ligue 1, Turkish League, CONCACAF, CONMEBOL και CAF World Cup, Football League Championship, Copa del Rey, Coupe de la Ligue, Coupe de France, Swiss Super League, Champions League, Europa League

< p> Συνέδριο ΗΠΑ– Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Μπέιζμπολ

Μηχανοκίνητα αθλήματα– MotoAmerica, MotoGP, WorldSBK

Άλλο –Track & amp; Field, Boxing, EHF, MMA, Rugby.

Επισκεφτείτε το BeIN Sports | Πληρωμή

19. Cricfree

Υπηρεσία ζωντανής αθλητικής ροής Cricfree. Η πλατφόρμα επικεντρώνεται κυρίως στη ροή κρίκετ από τα Sky Sports 1 και Sky Sports 2 δωρεάν. Αλλά δεν θα απογοητευτείτε εάν είστε ποδόσφαιρο, μπάντμιντον, τένις ή λάτρης των αγώνων. Το Cricfree φιλοξενεί όλους τους σημαντικούς συνδέσμους για δημοφιλή αθλητικά γεγονότα. Όπως κάθε άλλη μη νόμιμη υπηρεσία, αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα συγκεντρώνει συνδέσμους από τις διαθέσιμες πηγές και τις επιδιορθώνει στον ιστότοπο για να σας επιτρέπει να κάνετε ροή δωρεάν. Υπάρχουν 12 κατηγορίες που κάθε μια επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό άθλημα. Αλλά το μόνο πρόβλημα είναι οι ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις και οι διαφημίσεις κλικ που μπορούν να παρεμποδίσουν την εμπειρία προβολής.

Προσφορές: Ζωντανά αθλητικά κανάλια από όλο τον κόσμο με όλες τις σημαντικές ζωντανές εκδηλώσεις

Αντιγραφή Cricfree .org | Δωρεάν

20. DAZN
Το Dazn είναι μια υπηρεσία ροής βίντεο βάσει συνδρομών. Η αθλητική υπηρεσία προσφέρει ζωντανή και κατ ‘απαίτηση ροή εκδηλώσεων από διάφορα καταλύματα. Η Dazn δραστηριοποιείται στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Ελβετία, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Βραζιλία. Διαθέτει ψηφιακά δικαιώματα για όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που μεταδίδονται στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τον Καναδά και την Ελβετία. Μπορείτε να απολαύσετε UEFA, FIFA, La Liga και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις στο DAZN.

Η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν δοκιμή 1 μηνός την οποία μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Το DAZN είναι συμβατό με τηλεοράσεις, smartphone, tablet, κονσόλες παιχνιδιών και πολλές άλλες συσκευές. Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη εμπειρία προβολής, χρησιμοποιήστε μια συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο που είναι συμβατή με ροή βίντεο υψηλής ποιότητας.

Αγαθά σχετικά με το DAZN

 • Νομικά και δωρεάν
 • Δικαιώματα για όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις
 • Υποστήριξη HD
 • Υποστήριξη πολλαπλών συσκευών
 • Δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες

Επισκεφθείτε το Dazn | Δωρεάν

21. Sling TV

Το Sling TV είναι μια αρκετά αξιοπρεπής εφαρμογή ζωντανής ροής ζωντανής τηλεόρασης που διατίθεται στην αγορά. Η ευκολία προσαρμογής, ο αριθμός των καναλιών και η απλή τιμολόγηση το καθιστούν μια ευνοϊκή εφαρμογή για όλες τις συσκευές που βασίζονται σε iOS. Το πακέτο Orange της Sling είναι 20 $ ανά μήνα για 31 κανάλια. Έχει έναν καλό συνδυασμό βασικών αθλητικών, ειδήσεων και καναλιών ψυχαγωγίας. ΤοBluepackage είναι 25 $ ανά μήνα και αποτελείται από 45 κανάλια. Το TheOrangeandBluecan συνδυάζεται σε ένα πακέτο για $ 40 το μήνα.

Προσφορές: ESPN, ESPN2, ESPN3, TBS και TNT. Για ακόμη περισσότερη δράση, το Sling Blue προσφέρει 40+ κανάλια με δημοφιλή αθλητικά δίκτυα όπως FS1, FS2, τοπικά και περιφερειακά δίκτυα FOX και NBC και το δίκτυο NFL.

Επισκεφτείτε το Sling TV | Πληρωμή

22. YouTube TV

Το YT TV είναι μια υπηρεσία συνδρομής ροής περιεχομένου over-the-top (OTT) διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περιλαμβάνει ABC, CBS, The CW, Fox, NBC και άλλα δίκτυα. Η υπηρεσία προσφέρει Cloud DVR χωρίς όρια χώρου αποθήκευσης DVR. 6 λογαριασμοί YouTube TV με ατομική σύνδεση και DVR. Η εφαρμογή προσφέρει περισσότερα από 60 κανάλια από τις ΗΠΑ, τα οποία μπορούν να μεταδοθούν απευθείας σε τηλέφωνο ή Apple TV χωρίς κανένα καλώδιο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κορυφαία δίκτυα που παρέχουν δίκτυα στην εφαρμογή TV.

Sports – CBS RSN Channels, ESPN Network, FX, Golf Channel, MLB Network, NBA TV, NBCSN, NESN, Olympic Channel, Tennis Channel κ.λπ. .

Επισκεφτείτε το YouTube TV | Πληρωμή

23. UStream

Το UStream είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ζωντανής ροής τηλεόρασης με πάνω από 200+ premium κανάλια από αθλητικά, ταινίες, ψυχαγωγία και άλλα. Αν και ο ιστότοπος προσφέρει μερικά καλά κανάλια με ροές αξιοπρεπούς ποιότητας, το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι να εμφανιστεί το παράθυρο και κάντε κλικ στην επιλογή Διαφημίσεις. Αν και ένας adblocker μπορεί να κάνει τη δουλειά. Ωστόσο, εάν η ροή δεν φορτώνεται, τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων για να ελέγξετε εάν η ροή φορτώνει.

Τα κανάλια στα οποία έχετε πρόσβαση περιλαμβάνει: ESPN USA, Sky Sports, Disney Jr, Eurosports, BT Sport, TSN, NBA TV, NFL Network, MU TV και πολλά άλλα αθλητικά κανάλια και γενικά κανάλια ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

Προσφορές: Ζωντανά Αθλητικά κανάλια από όλο τον κόσμο

Επισκεφτείτε το UStream (το VPN μπορεί να χρειαστεί)

24. B / R Live

Το Bleacher Report Live είναι μια υπηρεσία ροής που προσφέρει μερικούς από τους πρεμιέρα αθλητικούς προγραμματισμούς δωρεάν και επί πληρωμή. Λαμβάνετε ζωντανές ροές, δωρεάν επαναλήψεις και καλύτερες στιγμές για δημοφιλή αθλήματα όπως UEFA, Europa Leagues, NBA και άλλα. Η πλατφόρμα είναι απλή στη χρήση και έχει πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματισμού με μερικές από τις ζωντανές εκπομπές δωρεάν. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη εφαρμογή Android και iOS, αλλά χρειάζονται κάποια βελτίωση.

Καθώς η υπηρεσία είναι αρκετά νέα, μπορείτε να περιμένετε βελτιώσεις καθώς ο χρόνος περνάει με περισσότερες premium και δωρεάν εκπομπές. Βρήκα ότι η τιμή ήταν στην υψηλότερη πλευρά, αλλά αξίζει μια αμοιβή με τον αριθμό των παραστάσεων και των ζωντανών αθλημάτων που προσφέρονται. Είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για τις ΗΠΑ και προσφέρει δωρεάν δημοφιλή πάλη AEW.

Προσφορές: UEFA Champions, Europa Leagues, The Dan Patrick Show, The Rich Eisen Show, NBA League Pass, National Lacrosse League, ONE Championship , NCAA, PGA, World Armwrestling League, ELEAGUE, International Field Hockey, αριθμός διεθνών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου κλπ.

Επισκεφθείτε ζωντανά B / R | Πληρωμή

25. Το LiveTV.SX

Το LiveTV.sx είναι ένας ιστότοπος αθλητικής ροής που φιλοξενεί συνδέσμους για την παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων. Δεν αποτελεί νόμιμη πηγή παρακολούθησης του περιεχομένου καθώς η υπηρεσία φιλοξενεί συνδέσμους από διάφορα διαθέσιμα μέσα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε μεγάλο πρωτάθλημα ή διεθνή αγώνα στην πλατφόρμα. Μπορείτε να απολαύσετε La Liga, UEFA, Μπάντμιντον, Ράγκμπι, NBL, NFL, FIFA, WWE, MMA και όλες τις άλλες σημαντικές εκδηλώσεις δωρεάν, επίσης χωρίς λογαριασμό ή συνδρομή.

Απλώς πρέπει να αναζητήσετε τα ζωντανά παιχνίδια στον ιστότοπο και ανοίξτε τον σύνδεσμο. Το μόνο μειονέκτημα της υπηρεσίας είναι οι διαφημίσεις που είναι επεμβατικές και ενοχλητικές. Εάν είστε εντάξει με αυτό, τότε το LiveTVSX είναι η καλύτερη δωρεάν υπηρεσία.

Προσφορές: Όλα τα σημαντικά παιχνίδια από όλο τον κόσμο (UEFA, La Liga, Copa America, FIFA, Badminton, ATP Tours, Rugby, Cricket, και άλλα).

Αντιγραφή LiveTV.SX | Δωρεάν

26. AirtelXStream

< br />

Η Airtel TV είναι μια υπηρεσία OTT που κυκλοφόρησε πρώτη για smartphone. Λίγο μετά τις αρχικές δοκιμές, η Airtel κυκλοφόρησε την διαδικτυακή έκδοση της υπηρεσίας OTT. Ο ιστότοπος προσφέρει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ζωντανή τηλεόραση και ζωντανά σπορ. Παίρνετε περισσότερα από 100 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από premium δίκτυα όπως Sony, Zee και από πολλά κανάλια FTA. Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση και έχει μια πολύ καθαρή διεπαφή. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης έναν αριθμό καναλιών HD. Παίρνετε γενική ψυχαγωγία, ταινίες, αθλητικά, ειδήσεις και πολλά άλλα δωρεάν στον Airtel TV Web, αλλά χρειάζεστε μια κάρτα Airtel για επαλήθευση μέσω OTP. Υπάρχουν επίσης πολλές εκπομπές ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου για δωρεάν παρακολούθηση.

Το Sony Network Channels for Sports έχει όλα τα κύρια παγκόσμια αθλητικά δικαιώματα μετάδοσης. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε streaming μερικών από τα παιχνίδια παγκόσμιας προσφυγής, τότε το AirtelXstresm είναι το καλύτερο μέρος για να πάτε.

Προσφορές: Δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης NBA, ATP, Moto GP, WWE, FIFA WC, Cricket , NFL, Golf, Copa America, PGA, Όλα τα πρωταθλήματα UEFA, La Liga, Ligue 1, UFA και πολλά άλλα.

Αγαθά για την Airtel TV

 • Ζωντανή τηλεόραση από Premium Networks
 • Ζωντανά αθλήματα από το δίκτυο Sony
 • Γρήγορη φόρτωση

Bads About Airtel TV

 • Χρειάζεστε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου της Airtel
 • Κανάλια χωρίς αστέρια

Επισκεφτείτε την Airtel TV | Δωρεάν (περιορισμένο)

Προβλήματα ασφάλειας και απορρήτου δεδομένων

Οι ιστότοποι δωρεάν ροής που δεν είναι οι νόμιμοι πάροχοι περιεχομένου είναι πάντα κρίσιμοι λόγω παραβίασης δεδομένων και παραβίασης απορρήτου. Οι κυβερνοχώροι αναζητούν πάντα αθώους netizens που θα μπορούσαν να πέσουν θύματα. Η χρήση δωρεάν υπηρεσιών νομικής ροής ενδέχεται επίσης να αποτελεί έγκλημα στην περιοχή σας λόγω δικαστικών διαφορών που επιβάλλονται από το νόμο. Ίσως χρειαστείτε ένα VPN σε περίπτωση που ο ιστότοπος δεν λειτουργεί ή αποκλείεται.

Οι διαφορές διαφέρουν από χώρα σε χώρα, εξαρτάται επίσης από το υλικό που παρουσιάζεται. Η ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και δεν σας ανήκει χωρίς άδεια ή δεν πληρώνετε για αυτό είναι παράνομη. Αλλά ως επί το πλείστον τα διοικητικά όργανα στοχεύουν τους προγραμματιστές του ιστότοπου.

Τι είναι το VPN;

Το VPN είναι ένας τύπος διαδικτυακής υπηρεσίας που κρύβει τα δεδομένα σας στέλνοντας τη χρήση του ιστού σας σε άλλο ασφαλές τοποθεσία. Αποτελεί μια ασφαλή σήραγγα που παρέχει προστασία από άκρο σε άκρο. Επομένως, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν θα γνωρίζει τι σας ενδιαφέρει. Με άλλα λόγια, στέλνει τα δεδομένα σας σε μια τρίτη χώρα, καθιστώντας δύσκολο για τον πάροχο υπηρεσιών να καθορίσει τη συμπεριφορά του χρήστη στο Διαδίκτυο. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους που υπόκεινται σε περιορισμούς χώρας χρησιμοποιώντας υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης.

Διάφορα στοιχεία

 • Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές ανώνυμα, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε Υπηρεσίες VPN
 • Εάν ο ιστότοπος δεν λειτουργεί ή προκαλεί κάποια προβλήματα, σας συνιστώ να Εκκαθάριση δεδομένων & amp; Προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης για διόρθωση & nbsp; it.

Συμπέρασμα: Όλοι οι μη νόμιμοι ιστότοποι αναζητούν καταλόγους ιστού για ροή ζωντανού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι ροής στο Διαδίκτυο εξαπατούν τη φύση τους και προσπαθούν απλώς να εισάγουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Η δωρεάν μετάδοση περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα κοστίζει δισεκατομμύρια δολάρια στους αθλητικούς οίκους.

Η ανάρτηση συγκεντρώνει μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους για να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά δωρεάν χωρίς κανένα λογαριασμό ή συνδρομή. Έχω παράσχει απευθείας συνδέσμους για ιστότοπους που είναι απολύτως νόμιμοι και ασφαλείς. Και μόνο το URL για μη νόμιμους ιστότοπους. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης ή χρήσης των συνδέσμων, μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω. Επίσης, δώστε τις πολύτιμες προτάσεις και σκέψεις σας με τη μορφή σχολίων στην παρακάτω ενότητα.

Μεταδώστε ιστότοπους δωρεάν στο διαδίκτυο και παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές και προγράμματα σε HD. Οι ιστότοποι είναι νόμιμοι για χρήση και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε χωρίς προβλήματα απορρήτου ή διαρροής δεδομένων. Επίσης, δεν βομβαρδίζετε με όλες τις ανατριχιαστικές διαφημίσεις που αντιμετωπίζετε ενώ βρίσκεστε σε ιστότοπους ροής τρίτων. Οι παραπάνω υπηρεσίες είναι δωρεάν για χρήση και φιλοξενία μεγάλου αριθμού ιστότοπων συνδέσμων αντιστοίχισης για παρακολούθηση.

DMCA: Το DigitBin.com συμμορφώνεται με το 17 U.S.C. * 512 και ο νόμος για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή (DMCA). Είναι πολιτική μας να ανταποκρινόμαστε σε τυχόν ειδοποιήσεις παραβίασης και να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα. Δεν διαθέτω την εφαρμογή ούτε συνδέομαι με την εφαρμογή σε καμία μορφή. Το DigitBin φιλοξενεί μόνο τον σύνδεσμο προς το αρχείο από τον παγκόσμιο πόρο. Επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή για τυχόν απορίες.

Σημείωση: Ελπίζω ότι η ανάρτηση ήταν χρήσιμη. Σχολιάστε παρακάτω για οποιαδήποτε βοήθεια ή υποστήριξη. Χαιρετισμοί!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε σκέψεις για τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους για να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά στο διαδίκτυο | Δωρεάν και επί πληρωμή και, στη συνέχεια, μη διστάσετε να προσθέσετε το παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Επίσης, εγγραφείτε στο κανάλι DigitBin YouTube για βίντεο σεμινάρια. Χαιρετισμοί!

Ετικέτες: Live TVSitesStreaming

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.