featuredhighlightedΥγεία

Αύξηση καρκίνων! Νέα ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ έγκριτου επιστήμονα: «Αυτό φταίει κατά τα φαινόμενα»,

Διάδωσε την αγάπη

Ο Δρ. Angus Dalgleish είναι ειδικός στην ανοσολογία και καθηγητής Ογκολογίας στο St George’s Hospital Medical School του Λονδίνου. 

Κάποτε ήταν υπέρ του εμβολίου COVID, αλλά άλλαξε ριζικά την στάση του!

Όπως είχε αναφέρει πριν από περίπου έναν χρόνο, την ώρα που οι κυβερνήσεις της Δύσης ετοιμάζονται για νέο γύρο… πανδημιολογίας και μέτρων:

«Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν μετά τις αναμνηστικές δόσεις.

Εννοείται, πολλοί άνθρωποι είχαν προβλήματα μετά το 1ο και 2ο εμβόλιο.

Αυτό που παρατηρούμε τώρα είναι ότι οι άνθρωποι είναι εντάξει μέχρι που κάνουν την αναμνηστική δόση. Αυτό παρατηρώ με τα ίδια μου τα μάτια.

Μετά τις αναμνηστικές δόσεις είναι που οι άνθρωποι παθαίνουν υποτροπή μελανώματος ή (λεμφώματος) από Β-λεμφοκύτταρα.

Το (λέμφωμα) από Β-λεμφοκύτταρα εννοείται προβλέφθηκε από κάποιους.

Αν συνεχίσετε να διεγείρετε τα Β-λεμφοκύτταρα μη-ειδικά, είναι πιθανότερο να πάθετε λέμφωμα και άλλα πράγματα».

Γράφει πιο συγκεκριμένα για τον καρκίνο του turbo:

«Ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί μου για να πουν ότι βλέπουν το ίδιο φαινόμενο.

“Βλέποντας την επανεμφάνιση αυτών των καρκίνων μετά από τόσο καιρό φυσικά με κάνει να αναρωτιέμαι αν υπάρχει μια κοινή αιτία; Είχα παρατηρήσει προηγουμένως ότι η υποτροπή σε σταθερό καρκίνο συνδέεται συχνά με σοβαρό μακροχρόνιο στρες, όπως χρεοκοπία, διαζύγιο κ.λπ. Βρήκα ότι κανένας από τους ασθενείς μου δεν είχε τέτοιο επιπλέον άγχος κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά όλοι είχαν κάνει αναμνηστικά εμβόλια και, πράγματι, μερικοί από αυτούς παρατήρησαν ότι είχαν μια πολύ κακή αντίδραση.

” Προφανώς, άρχισα να αναρωτιέμαι εάν τα αναμνηστικά εμβόλια θα μπορούσαν να προκαλούν αυτές τις υποτροπές και δεν ήταν απλώς σύμπτωση, όπως ήταν πρόθυμοι να πουν κάποιοι συνάδελφοί μου.

Μέσα σε μια περίοδο τριών μηνών κατάφερα να εντοπίσω οκτώ άτομα που ανέπτυξαν κακοήθειες από Β-κύτταρα μετά το αναμνηστικό εμβόλιο, με δύο από αυτούς να αναφέρουν ότι αισθάνθηκαν αμέσως αρκετή αδιαθεσία.

Ήμουν εξαιρετικά πρόθυμος να αναφερθώ στην αλλαγή γνώμης μου για τα εμβόλια και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους για τους κινδύνους τους, ιδιαίτερα στους νεότερους, και να επισημάνω ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να το χορηγήσω στα παιδιά. Δυστυχώς, όλες μου οι προσπάθειες και οι προσεγγίσεις έχουν απορριφθεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.