highlightedΖΩΗΜόδαΝέα

Πώς να σιδερώσετε

Διάδωσε την αγάπη

Πώς να σιδερώσετε

Μία από τις εργασίες με τις οποίες δυσκολεύονται πολλοί άνθρωποι είναι το σιδέρωμα. Ας μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να κάνετε αυτή τη δουλειά που σας φαίνεται δύσκολο. Τα ρούχα μας που χρειάζονται περισσότερο σιδέρωμα είναι τα σακάκια, τα πουκάμισα και τα παντελόνια μας.
Ας δούμε πρώτα πώς πρέπει να σιδερώσετε ένα σακάκι. Εάν σιδερώνετε το σακάκι σας κάθετα, πρέπει να το κρεμάσετε τακτοποιημένα σε κρεμάστρα. Στη συνέχεια, διατηρώντας το ύφασμα τεντωμένο, ψεκάστε τον ατμό. Μετακινήστε το σίδερο πάνω-κάτω μέχρι να εξαφανιστεί το τσαλακωμένο βλέμμα στο σακάκι. Η επένδυση του σακακιού κ.λπ. Όταν σιδερώνετε ευαίσθητα υφάσματα όπως, προσέξτε να μην αγγίξετε την πλάκα του σιδήρου. Όπως αναφέραμε, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ρυτίδες μόνο με ατμό χωρίς να αγγίξετε την πλάκα της επένδυσης. Όταν σιδερώνετε το σακάκι σας με οριζόντιο σιδέρωμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πανί σιδερώματος για να αποφύγετε τη λάμψη. Προσπαθήστε να ανοίξετε τις άκρες όπου οι ραφές επένδυσης και επένδυσης χρησιμοποιούν επίσης μόνο ατμό. Στα κλασικά παντελόνια, πρέπει πρώτα να γυρίσετε το παντελόνι μέσα προς τα έξω, έτσι ώστε η ζώνη, οι τσέπες και ο καβάλος να σιδερώνονται. Πρέπει να τοποθετήσετε τις τσέπες και μετά να τις σιδερώσετε σωστά. Θα πρέπει να τοποθετήσετε το τμήμα της μέσης στη ζώνη σιδερώματος και μετά να συνεχίσετε να σιδερώνετε κατά μήκος της γραμμής του ιμάντα. Συνεχίστε το σιδέρωμα στον καβάλο του παντελονιού. Γυρίστε το παντελόνι στραμμένο προς τα κάτω μετά την ολοκλήρωση της φάσης σιδερώματος του ιμάντα, του διχτυού και των τσεπών Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πανί σιδερώματος με τον ίδιο τρόπο για να αποφύγετε τη λάμψη. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα πετάσματα τακτοποιημένα το ένα πάνω στο άλλο και σιδερώστε τις εσωτερικές ραφές. Κάντε το ίδιο για το άλλο πόδι. Στη συνέχεια συνεχίστε το σιδέρωμα, ευθυγραμμίζοντας τα πόδια.
Στη συνέχεια είναι το πουκάμισο, σιδερώστε το γιακά του πουκάμισου ξεκινώντας από το πίσω μέρος και τη μέση και μέχρι τις άκρες. Στη συνέχεια επιστρέψτε ξανά στο μεσαίο τμήμα για να ανοίξετε τις ρυτίδες. Για ραφές ώμου, σύρετε το τμήμα ώμου στην σιδερώστρα και συνεχίστε το σιδέρωμα από το πίσω μέρος στο κέντρο. Κάντε το ίδιο για τον άλλο ώμο. Σίδερο στα μανίκια, ξεκινώντας από το πίσω μέρος της τρύπας του μανικιού. Το μέρος για να ξεκινήσετε κατά το σιδέρωμα του σώματος πρέπει να είναι το μπροστινό μέρος. Αφού σιδερώσετε και τα δύο μπροστινά μέρη, προχωρήστε προς τα πίσω. Αφού σιδερώσετε το πουκάμισο με ολόκληρο, ολοκληρώστε τη διαδικασία σιδερώνοντας την εξωτερική πλευρά του κολάρου, που είναι το τελευταίο βήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.