εκπαίδευσηΖΩΗΝέαΤεχνολογία

Πώς να συντάξετε μια αναφορά

Διάδωσε την αγάπη

Τρόπος σύνταξης αναφοράς

Εάν πρόκειται να ληφθεί οριστική επενδυτική απόφαση σχετικά με ένα έργο, θα πρέπει πρώτα να εκπονηθεί μια έκθεση και αυτή η έκθεση που θα προετοιμαστεί ονομάζεται έκθεση σκοπιμότητας. Αυτή η έκθεση καλύπτει μια λεπτομερή έρευνα, η οποία περιλαμβάνει τη διεξαγωγή χρηματοοικονομικών, οικονομικών και τεχνικών ερευνών σχετικά με την επένδυση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί ή σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί, και αποκαλύπτει το κέρδος – ζημία της επένδυσης. Η προετοιμασία της έκθεσης που αναφέραμε είναι μια σκληρή δουλειά που απαιτεί εξειδίκευση και απαιτεί ομαδική εργασία. Αυτή η έκθεση πρέπει να παρέχει τη βάση για το σχετικό έργο με πολλούς τρόπους.
Ας μιλήσουμε για τους στόχους αυτής της έκθεσης που εκπόνησε η ομάδα του έργου. να αποφασίσει για την ίδρυση της επιχείρησης, να καθορίσει το μέγεθός της και πού θα εγκατασταθεί, να αποκαλύψει την οικονομική επιβάρυνση της σχεδιαζόμενης επένδυσης, να προσδιορίσει τις προβλεπόμενες αρνητικές συνθήκες σχετικά με το έργο και να κάνει τις απαραίτητες προκαταρκτικές προετοιμασίες – για τη λήψη μέτρων Ας μιλήσουμε για το έργο που έγινε για την έκθεση. Όταν η οικονομική μελέτη παίρνει τον τίτλο, πραγματοποιούνται 3 μελέτες. Η πρώτη είναι η έρευνα αγοράς και η πρόβλεψη ζήτησης. Αυτή η μελέτη είναι μια σημαντική μελέτη με την περίσσεια που λαμβάνεται ως βάση για τον προσδιορισμό του μεγέθους της επιχείρησης. Στοχεύει στην παροχή βασικών πληροφοριών σχετικά με αποφάσεις που έχουν ληφθεί υπόψη εκ των προτέρων. Μια δεύτερη μελέτη είναι να προσδιοριστεί το μέγεθος της επιχείρησης. Η παραγωγική ικανότητα θα πρέπει να προσδιοριστεί σε αυτή τη μελέτη. Υπολογίζεται ο αριθμός ή ο όγκος των εμπορευμάτων που μπορούν να παραχθούν σε περιορισμένο χρόνο. Η τελευταία μελέτη με τον τίτλο της οικονομικής μελέτης είναι η επιλογή του τόπου εγκατάστασης της επιχείρησης. Ο σκοπός αυτής της μελέτης είναι να ελαχιστοποιήσει το κόστος και να κάνει τις απαραίτητες έρευνες για να προσδιορίσει πού θα εγκατασταθεί η επιχείρηση. Μετά την οικονομική μελέτη, τα θέματα που εμπίπτουν στο πεδίο της τεχνικής μελέτης καθορίζονται και προετοιμάζονται για την έκθεση. Στη συνέχεια έρχεται η οικονομική μελέτη. Σε αυτήν τη μελέτη, τα ποσά της επένδυσης υπολογίζονται, δημιουργείται η οργανωτική κατάσταση, προσδιορίζονται οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι και η κατάσταση κέρδους της εταιρείας αναλύεται και προστίθεται στην έκθεση.
Με βάση όλες αυτές τις μελέτες και πληροφορίες, τα βήματα που ακολούθησαν κατά την προετοιμασία της έκθεσης, την οποία αποκαλούμε εφικτότητα, είναι τα εξής:
 Το περιεχόμενο της επένδυσης καθορίζεται και γίνεται απαραίτητη έρευνα αγοράς.
 Η τοποθεσία της επιχείρησης και ο αριθμός των ατόμων που εργάζονται εκεί καθορίζονται.
 Η τεχνολογία παραγωγής καθορίζεται.
Το ποσό της παραγωγής που πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του έτους καθορίζεται.
 Υπολογίζεται το ετήσιο εισόδημα – έξοδο.
Υπολογίζεται το ποσοστό κέρδους της επένδυσης.
Με τη σύνταξη όλων αυτών των μελετών, η έκθεση προετοιμάζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.