ΕπιχείρησηΜόδαΝέαΤεχνολογία

Πώς να επεξεργαστείτε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο

Διάδωσε την αγάπη

Πώς να προετοιμάσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο

Πρόσφατα, τα ηλεκτρονικά βιβλία, τα οποία περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, χρησιμοποιούνται τόσο με την ευκολία μεταφοράς όσο και με το κόστος. Πολλοί ιστότοποι βιβλίων πωλούν επίσης ηλεκτρονικά βιβλία καθώς και φυσικά βιβλία, idefix, kitapyurdu κ.λπ. Μπορεί να ληφθεί από μέρη όπως.
Εκτός από αυτά, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, ας το συζητήσουμε τώρα. Εάν διαθέτετε ήδη ιστολόγιο ή ιστότοπο, το κοινό σας είναι ήδη έτοιμο. Μπορείτε να παρουσιάσετε το κείμενο ή το οπτικό σας περιεχόμενο που έχετε μοιραστεί στο blog ή τον ιστότοπό σας με τη μορφή ενός e-book στους αναγνώστες σας δωρεάν. Ωστόσο, μια ιστοσελίδα ή ιστολόγιο δεν είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού βιβλίου, μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως πλεονέκτημα. Εάν δεν έχετε αυτό το είδος, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που δημοσιεύουν ηλεκτρονικά βιβλία, από τους οποίους έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε το ηλεκτρονικό βιβλίο που έχετε προετοιμάσει με τους αναγνώστες. Το πιο δύσκολο μέρος κατά την προετοιμασία ενός ηλεκτρονικού βιβλίου πρέπει να είναι το μέρος δημιουργίας περιεχομένου. Επειδή πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για το τι πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο που πρόκειται να ετοιμάσουν. Αυτό που μπορούμε να προτείνουμε είναι ότι πρέπει να μιλάτε για πράγματα που θα ωφελήσουν τους ανθρώπους. Δεδομένου ότι το βιβλίο θα διαβαστεί στο Διαδίκτυο, θα περιμένουν να μάθουν χρήσιμα πράγματα με πρακτικό τρόπο που θα λειτουργήσει για αυτούς και όχι ένα φανταστικό πράγμα σε ένα κανονικό βιβλίο. Για αυτό, μπορείτε να επιτρέψετε την ανάγνωση του βιβλίου σας από περισσότερα άτομα συμπεριλαμβάνοντας σύντομα, συνοπτικά και ενδιαφέροντα άρθρα που υποστηρίζονται από οπτικά. Ειδικά το οπτικό θα είναι πολύ σημαντικό από αυτή την άποψη. Επειδή οι άνθρωποι μπορούν να βαρεθούν μετά από λίγο, ειδικά αφού διαβάζουν μόνο κείμενο στο Διαδίκτυο, αυτό είναι φωτογραφία – ζωγραφική κ.λπ. Μπορεί να προληφθεί με οπτικά στοιχεία όπως. Γι ‘αυτό μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο οπτικά μέσα στα άρθρα σας, αυτό θα κάνει το ηλεκτρονικό σας βιβλίο πιο ενδιαφέρον.
Το τελευταίο βήμα είναι να μετατρέψετε το περιεχόμενο που έχετε δημιουργήσει σε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο. Ο πιο πρακτικός και ιδανικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με την εφαρμογή Microsoft Power Point. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το πρότυπο βιβλίου σας στη διαφάνεια. Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι το λογότυπό σας πρέπει να βρίσκεται στην κάτω δεξιά και αριστερή γωνία του βιβλίου. Ετοιμάστε το πρότυπο διαφανειών και, στη συνέχεια, προσθέστε το κείμενο και τις εικόνες σας στη διαφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.