ΖΩΗΜόδαΝέα

Πώς να γίνετε φωτογενής

Διάδωσε την αγάπη

Πώς να είστε φωτογενής

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τη λήψη φωτογραφιών και ενδιαφέρονται για το πώς αποδεικνύεται σε αυτές τις φωτογραφίες. Αλλά δεν είναι δυνατόν να βγαίνουμε όπως θέλουμε σε κάθε φωτογραφία. μερικές φορές είμαστε καλοί και μερικές φορές κακοί. Ωστόσο, μερικά από αυτά καταφέρνουν να φαίνονται όμορφα σε κάθε φωτογραφία που τραβούν, και τα αποκαλούμε αυτά τα άτομα φωτογενή. Το να είσαι φωτογενής είναι από μόνος του, τώρα ας μιλήσουμε για το πώς να είσαι φωτογενής. Πρώτον, θα πρέπει να πιάσετε τη σωστή γωνία, οπότε θα πρέπει να γείρετε ελαφρώς το κεφάλι σας προς τα εμπρός και μην παραμένετε να κοιτάτε μπροστά. Εάν τα μάτια σας κλείνουν συχνά κατά τη λήψη της φωτογραφίας, κλείστε τα μάτια σας κοντά στη λήψη φωτογραφιών και στη συνέχεια ανοίξτε τα αργά. Επιπλέον, το φόντο της φωτογραφίας είναι επίσης πιο αποτελεσματικό κατά την άποψή σας. Επομένως, η επιλογή ενός ανοιχτού φόντου θα επιτρέψει στην κάμερα να προσαρμόζεται αυτόματα και θα φαίνεται πιο όμορφη στη φωτογραφία.
Τα μάτια είναι επίσης πολύ σημαντικά στις φωτογραφίες, οπότε κάντε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Το μακιγιάζ των ματιών και η εμφάνισή σας μπορούν να σας υποστηρίξουν από αυτή την άποψη. Προσπαθήστε να κρατήσετε το λαιμό σας όσο πιο ίσιο και όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να έχετε μια πιο λεπτή και πιο έντονη εμφάνιση. Είναι επίσης γνωστό ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από πάνω είναι πιο συμπαθητικές, μπορείτε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες με αυτόν τον τρόπο. Εκτός από αυτά, ο συντελεστής φωτός είναι εξαιρετικά σημαντικός. Για παράδειγμα; Κατά τη λήψη φωτογραφιών, αποφύγετε το άμεσο φως στο πρόσωπό σας και προσπαθήστε να μην μείνετε κάτω από την πηγή φωτός όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαφορετικά, μπορεί να εμφανιστούν περίεργες σκιές στο πρόσωπό σας και να σας κάνουν να φαίνεστε άσχημα στη φωτογραφία. Μερικές συμβουλές μακιγιάζ μπορούν επίσης να είναι βολικές για να φαίνονται καλύτερα από ό, τι στις φωτογραφίες και να κερδίσουν τη φωτογενή ετικέτα. Για παράδειγμα, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε σκιά ελαφρύτερη από το δικό σας χρώμα του δέρματος όταν χρησιμοποιείτε θεμέλιο. Επειδή αυτό θα σας αποσπάσει την φυσικότητα και θα προκαλέσει τεχνητή εμφάνιση. Κατά τη χρήση κραγιόν, προσέξτε να επιλέξετε φωτεινά κραγιόν με ελαφρύτερες αποχρώσεις αντί για σκούρους τόνους, ώστε να έχετε μια πιο υγιεινή και νεότερη εμφάνιση.
Ταυτόχρονα, μια ελαφριά ερυθρότητα στα μάγουλα θα σας κάνει να φαίνεστε πιο όμορφα στη φωτογραφία και μια ελαφριά ρουζ θα είναι αρκετή. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που απαιτείται για να είναι φωτογενής είναι να έχετε όμορφα χαμόγελα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.