Παιδική μέριμνα

ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΜΩΡΑ;

Διάδωσε την αγάπη

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ;

Τις πρώτες μέρες όταν τα νεογέννητα μωρά προσπαθούν να συνηθίσουν στη ζωή, το πρόβλημα των προβλημάτων δεν τελειώνει εύκολα. Προσπαθούν να εκφράσουν τα προβλήματά τους φωνάζοντας χωρίς αβοήθητο με τη μικροσκοπική τους κατάσταση. Τα μωρά συνήθως βιώνουν τους περισσότερους πόνους αερίου σε διαφορετικούς χρόνους των πρώτων έξι μηνών, ειδικά μεταξύ 0-4. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε, αναζητούμε μια λύση στις κρίσεις που διαρκούν για ώρες. Είναι τόσο δύσκολο για αθώα μωρά που δεν ξέρουν τίποτα άλλο παρά να πιπιλίζουν τη μητέρα τους από αέριο από το στομάχι και τα έντερα τους που δεν ξέρουν πώς να ελέγχουν τους μυς τους και να κλαίνε πόνο.
Σε αυτήν τη διαδικασία, δεν υπάρχει μέθοδος που δεν έχουμε δοκιμάσει.
* Σταγόνες κατά του αερίου,
*Φάρμακα,
* Τσάι από βότανα από φαρμακευτικά βότανα (μάραθο κ.λπ.),
* Οι μητέρες μένουν μακριά από τροφές που προκαλούν αέριο επειδή φοβούνται να περάσουν στο γάλα,
* Άσκηση αναδιπλώνοντας τα πόδια σας και ξεδιπλώνοντας τα γόνατά σας για να αγγίξετε το στομάχι σας,
* Μασάζ στο στομάχι σας… ..
Μόνο ένα από αυτά μπορεί να λειτουργήσει είτε, είτε όλα. Αξίζει να δοκιμάσετε. Ωστόσο, δυστυχώς, αυτά τα προβλήματα θα συνεχιστούν έως ότου μάθουν πώς να αερίζουν.
Δεν μπορούμε να περάσουμε το αέριο, μπορούμε να κάνουμε κάτι λέγοντας ας μειώσουμε τον πόνο, αφήστε το μωρό να ηρεμήσει λίγο περισσότερο.
Τα χέρια και τα πόδια των μωρών είναι γενικά κρύα για λόγους όπως δεν αναπτύσσουν τα νεύρα τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κρύο. Ωστόσο, εάν ζεστάνουμε τα πόδια και την κοιλιά τους σε μια ζεστή θερμοκρασία, μπορούμε να μειώσουμε τον πόνο τους και να ανακουφίσουμε. Τοποθετώντας μικρές σακούλες ζεστού νερού (προσέχοντας τη θερμοκρασία) το μωρό μας ξαπλώνει στραμμένο προς τα κάτω και κάτω από την κοιλιά, μπορούμε να ζεστάνουμε την κοιλιά του και να τρίβουμε την πλάτη του, ώστε να μπορεί να χαλαρώσει.
Η εφαρμογή ζεστού και μασάζ δίνει πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα σε αυτά τα διπλά μωρά. Επομένως, είναι χρήσιμο να δοκιμάσετε αυτές τις προτεραιότητες αντί για ναρκωτικά κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.