highlightedΖΩΗΝέαΠαιχνίδι ψυχαγωγίας

Ποια τρόφιμα πρέπει να παρασκευάζονται σε μετάβαση σε συμπληρωματική τροφή για μωρά

Διάδωσε την αγάπη

Πώς πρέπει να παρασκευάζονται τα τρόφιμα κατά τη μετάβαση σε συμπληρωματική τροφή για μωρά

Είναι η μεταβατική περίοδος σε συμπληρωματική τροφή για μωρά μεταξύ 4-6 μηνών. Σε αυτήν τη διαδικασία, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για την προετοιμασία νόστιμων υγιεινών σπιτικών τροφίμων με βιταμίνες στην αρχή.
Μερικά μωρά τρώνε ό, τι δίνεις. Γι ‘αυτό, δυστυχώς, συνηθίζουμε να καταπιούν μόνο κάνοντας ένα πουρέ και το ταΐζουμε στο μωρό. Και προσέξτε, μπορεί να υπάρχει ένα μωρό με τάση παχυσαρκίας που συνηθίζει να καταπιεί χωρίς γεύση.
Μερικά μωρά είναι μικρά γκουρμέ που δίνουν σημασία στη γεύση και την εμφάνιση όταν είναι 4 μηνών. Εάν προσπαθήσουμε να τους αναγκάσουμε να τρώνε τους πουρές που αναμιγνύουμε για να είναι θρεπτικοί και να έχουν βιταμίνες, μπορεί να δημιουργήσουμε τροφική τροφή στην αρχή.
Μερικά μωρά είναι εύκολο. Μπορείτε να δώσετε ό, τι μπορείτε να φάτε. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι τρώνε τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν μασώντας τα τρόφιμα που προετοιμάζουμε ανοίγοντας τα σαγόνια τους και γυρίζοντας το φαγητό στο στόμα τους. Είναι πολύ λάθος να διδάσκεις να καταπιείς.
Εάν το μωρό σας είναι επιλεκτικό για τη γεύση του φαγητού που τρώει, μπορεί να στέκεστε μπροστά από λίγο γκουρμέ. Πρέπει να νοιαζόμαστε για το φαγητό των μωρών μου όσο αποδίδουμε σημασία στη γεύση και την εμφάνιση ενώ μαγειρεύουμε.
Ακολουθούν μερικές νόστιμες εναλλακτικές λύσεις με πολλές βιταμίνες για ορισμένα απαιτητικά μωρά.
• Μπορείτε να φτιάξετε τηγανίτες λαχανικών κατάλληλες για μωρά παρόμοια με τηγανίτες, καρυκεύοντας τα με αλεύρι καλαμποκιού, τσένταρ, τριμμένο κρεμμύδι, φλοιό κολοκυθιών, φλούδα πατάτας και λίγο μπαχαρικά.
• Για μωρά, μπορούμε επίσης να φτιάξουμε νόστιμα σνακ φτιάχνοντας μπισκότα που προσθέτουμε μελάσα αντί για ζάχαρη, που δεν περιέχει αλάτι και ζάχαρη, και κράκερ με τα οποία προσθέτουμε τυρί τσένταρ αντί για αλάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.