featuredΤεχνολογία

Η KMSPico κλέβει πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων!

Διάδωσε την αγάπη

Σήμερα, οι χρήστες υπολογιστών σε πολλά μέρη του κόσμου, ειδικά τα Windows, χρησιμοποιούν διάφορα λογισμικά διάρρηξης κρακ και κωδικών πρόσβασης (Product-Key) για να αποφύγουν να πληρώσουν για λογισμικό επί πληρωμή . Το KMSPico , από την άλλη , είναι από τις πιο δημοφιλείς κακόβουλες εφαρμογές που έχουν κάνει αυτή τη δουλειά τα τελευταία χρόνια.

Ειδικά στις νέες εκδόσεις των Windows και των εφαρμογών Word , Excel , Power Point ή Office απευθείας, οι χρήστες εγκαθιστούν αυτές τις εφαρμογές για να αποφύγουν την καταβολή τελών. Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των εφαρμογών είναι στην πραγματικότητα trojans. Επομένως, εάν έχετε εγκαταστήσει αυτόν τον τύπο κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να μην είναι ασφαλή.

Τα προσωπικά σας δεδομένα βρίσκονται σε κίνδυνο!

Το κακόβουλο πρόγραμμα εγκατάστασης KMSPico που αναλύθηκε από το RedCanary συνοδεύεται από ένα αρχείο αυτόματης εξαγωγής όπως το 7-Zip. Αλλά περιλαμβάνει και έναν πραγματικό εξομοιωτή διακομιστή KMS και το Cryptbot . Έτσι νομίζετε ότι εγκαθιστάτε πραγματικά λογισμικό σπάσιμο κωδικού πρόσβασης. Ωστόσο, άλλο λογισμικό προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων σας στο παρασκήνιο, με βάση τα προσωπικά σας στοιχεία και ειδικά τα δεδομένα που προκύπτουν.

kmspico

Επίσης, αφού το Cryptobot διεισδύσει στον υπολογιστή σας, ελέγχει το αρχείο %APPDATA%\Ramson στον φάκελο όπου βρίσκονται οι εφαρμογές συστήματος με το όνομα Win32 ή Win64 . Εκτελεί επίσης μια ρουτίνα αυτοδιαγραφής εάν υπάρχει φάκελος για να αποτρέψει την εκ νέου μόλυνση.

Πώς λειτουργεί το KMSPico;

Το KMSPico κυκλοφορεί ως λογισμικό που μιμείται έναν διακομιστή Windows Key Management Services (KMS) για την ενεργοποίηση με δόλιο τρόπο αδειών χρήσης προϊόντων . Όταν οι χρήστες εγκαθιστούν μια έκδοση των Windows ή μια εφαρμογή παρόμοια με το Office στα συστήματά τους , εκτελούν αυτήν την εφαρμογή και σπάνε τον κωδικό πρόσβασής τους.

kmspico ui

Στην εποχή των Windows XP , αυτή η παράνομη λειτουργία ήταν πραγματικά δυνατή με την εύρεση διαφόρων ΚΛΕΙΔΙΩΝ στο διαδίκτυο . Ωστόσο, λόγω των αυξανόμενων μέτρων ασφαλείας της Microsoft κάθε χρόνο, οι χρήστες άρχισαν να στρέφονται στο KMSPico και παρόμοιες εφαρμογές. Επιπλέον, έχει γίνει πολύ δημοφιλές επειδή είναι πολύ απλό στη χρήση. Αλλά οι χάκερ δεν παράγουν αυτό το είδος λογισμικού λόγω της καλής τους καρδιάς.

Κάποιο λογισμικό έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου σε εταιρείες που βλάπτουν και παραμορφώνουν. Αλλά αυτά που φαίνονται φιλικά προς το χρήστη, όπως το KMSPico , είναι στην πραγματικότητα τα πιο επικίνδυνα. Διότι στοχεύει απευθείας τον χρήστη που το ανέβασε. Ορισμένοι χρήστες λένε ακόμη ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τμήμα αναζήτησης του υπολογιστή ή ορισμένες δυνατότητες σε προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome μετά την εγκατάσταση και εκτέλεση μία φορά . Ακόμη και αυτό αποδεικνύει ότι είναι στην πραγματικότητα ένα trojan από μόνο του .

Εάν έχετε εγκαταστήσει αυτό το λογισμικό στο σύστημά σας, πώς μπορείτε να το ξεφορτωθείτε;

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να διαγράψετε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό το κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ξεκινήσετε μια σάρωση μέσω προγραμμάτων σάρωσης και προστασίας από ιούς ή του Windows Defender . Ωστόσο, εάν έχετε ενεργοποιήσει τον κωδικό πρόσβασης του τρέχοντος λογισμικού σας με αυτήν την εφαρμογή, μεταφέρετε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα αρχεία στο σύστημα σε μια συσκευή με ασφάλεια (φροντίστε να μεταφέρετε σαρώνοντας για ιούς).

Στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά τα Windows στη συσκευή σας. Συνιστούμε επίσης να διαμορφώσετε τον SSD ή τον σκληρό δίσκο κατά τη διάρκεια αυτής της εγκατάστασης . Αλλά και αυτές μπορεί να μην είναι η λύση κοπής. Επομένως, σε αυτό το σημείο, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο προϊόντων ή με μια επαγγελματική ομάδα υποστήριξης.

Τι πιστεύετε για αυτό το θέμα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στα σχόλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.