featuredUncategorizedΥγεία

Αν νιώθω σαν γυναίκα;

Διάδωσε την αγάπη

Αν νιώθω σαν γυναίκα;

Αν το πείτε αυτό ένοιωθα κι εγώ. Εάν είστε συγκλονισμένοι με συναισθήματα όπως να μην ανήκετε πουθενά και να μην είστε εσείς. Βρίσκεστε στη σωστή έρευνα.

Είμαι γυναίκα γεννημένη σε ανδρικό σώμα. Αυτή είναι η απάντησή μου. Ακριβώς όπως δεν μπορείτε να απαντήσετε γιατί οι άνθρωποι γεννιούνται άνδρες ή γυναίκες, είναι η ίδια λογική γιατί αισθάνομαι γυναίκα. Επειδή νιώθω γυναίκα. Γεννήθηκα έτσι.
Από τότε που ήμουν μικρός, επέλεξα να γίνω κορίτσι στα παιχνίδια μου. Θα με έκανε να νιώσω πιο άνετα και περισσότερο τον εαυτό μου. Και θα ήθελα ακόμη και να παίξω sims. Επειδή εκεί μπορούσα να οραματιστώ όλο το κορίτσι που ήθελα να είμαι στο όνειρό μου.
Μία από τις παλαιότερες αναμνήσεις που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία είναι ότι ήμουν 5 χρονών φορώντας τα τακούνια και τα ρούχα της μητέρας μου. Το να είσαι τρανσέξουαλ δεν είναι επιλογή.
Ένιωθα πάντα μια γυναίκα.
Κατάφερα μέχρι το γυμνάσιο, αλλά τότε τα πράγματα έγιναν περίπλοκα. Κρυβόμουν κοινωνικά. Ωστόσο, αυτό που πέρασα μέσα ήταν πολύ διαφορετικό. Σε αυτήν την ηλικία, όπως γνωρίζετε, υπάρχει πάντα μια συνομιλία μεταξύ ανδρών για κορίτσια. Ωστόσο, ενώ ήμουν σε αυτήν τη συνομιλία, ζήλευα πολύ που μου άρεσε. Όταν βλέπω πορνό, φαντάζομαι τον εαυτό μου στη θέση της γυναίκας εκεί. Και κανένα από αυτά δεν ήταν η επιλογή μου. Ήμουν ακριβώς έτσι. Όταν ήμουν μόνος στο σπίτι, έτρεχα αμέσως, αγόραζα γυναικεία ρούχα και εσώρουχα και προσπαθούσα. Αλλά μισούσα τον εαυτό μου και τα συναισθήματά μου για χρόνια λόγω των κοινωνικών κανόνων.
Αυτός ήταν ένας πόλεμος. Παλεύω για χρόνια. Τα πράγματα που ένιωσα και έκανα ήταν πράγματα που ένας άντρας δεν έπρεπε να νιώσει. Πάντα αναρωτιόμουν γιατί είμαι έτσι; αυτός. Και ταυτόχρονα, ρώτησα πολλά αν ήμουν γκέι ή όχι.
Δεν ήμουν ομοφυλόφιλος επειδή το πρόβλημά μου ήταν με το σώμα μου και το φύλο μου, όχι με τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου. Ήμουν άτομο που ένιωθε γυναίκα.
Τώρα επιτέλους κατάθλιψα που σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Αν και τελείωσα με τα πάντα, δεν μπορούσα να εξηγήσω το πρόβλημά μου σε κανέναν. Οι γονείς μου προσπαθούσαν να έρθουν στο κρεβάτι μου και να καταλάβουν τι μου συνέβη. Ζήτησαν ερωτήσεις για βοήθεια, αλλά δεν μπορούσα να πω, απλά κλαίω. Μισούσα τον εαυτό μου όταν κοίταξα στον καθρέφτη. Επειδή θέλω να είμαι γυναίκα, αλλά άρχισα να υποφέρω περισσότερο από την αρσενική μου γενειάδα, τη βαθιά φωνή μου, τον φαρδύ ώμο μου και οτιδήποτε άλλο αρσενικό. Δεν είχε νόημα να ζήσω αν δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου.
Στο τέλος, επέλεξα να ψάξω και να επιλύσω αντί για κακά συναισθήματα.
Και καθόμουν στον υπολογιστή. Αυτή τη φορά άρχισα να ερευνώ θέματα όπως το τρανσέξουαλ. Και καθώς έγινα φωτισμένος, πλησίασα τη σωτηρία.
Βρήκα ένα βίντεο με το όνομα Transgender. Το βίντεο ξεκινά με ερωτήσεις και συνεχίζει με αυτοκατανόηση. Αφού το είδα, είχα μεγάλη αποδοχή. Και βρήκα μια μικρή διέξοδο.
Εκείνη την εποχή, παρακολουθούσα βίντεο άλλων τρανσέξουαλ και πόσο άλλαξαν, ανεξάρτητα από το πόσο δεν ήθελα να δεχτώ. Το βλέποντάς μου εξακολουθεί να μου δίνει ελπίδα.
Θα συναντηθώ με τον ψυχίατρό μου και θα ξεκινήσω ορμονική θεραπεία.
Θα πάω στο λέιζερ για τη γενειάδα μου και το επόμενο έτος θα κάνω χειρουργική επέμβαση γυναικείας θηλυκής.
Θα ανοίξω και στην οικογένειά μου εντός αυτού του χρονικού πλαισίου. Αποφάσισα Δεν θέλω να υποφέρω πια. Και ακόμα κι αν το να είμαι ο εαυτός μου είναι να χάσω την οικογένειά μου, θα ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι. Ερχόμαστε σε αυτήν τη ζωή μια φορά. Ποιο είναι το σημείο ζωής εάν δεν μπορούμε να είμαστε οι ίδιοι και να απολαύσουμε τη ζωή;

Συνοπτικά, είμαι γυναίκα που γεννιέται σε ανδρικό σώμα και θα κάνω ό, τι μπορώ για να ξαναδώσω τη ζωή μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.