ΖΩΗΝέαΤεχνολογία

Τρόπος αλλαγής διεύθυνσης IP

Διάδωσε την αγάπη

Τρόπος αλλαγής διεύθυνσης IP

Μία από τις ερωτήσεις που συχνά ρωτούν πολλοί είναι πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση IP μου. Οι χρήστες θέλουν να αλλάξουν αυτήν τη διεύθυνση IP για διάφορους λόγους και συχνά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν. Εάν η διεύθυνση IP που έχετε είναι στατική, έχετε μόνο μία επιλογή να την αλλάξετε, και αυτό είναι να ζητήσετε αλλαγή διεύθυνσης IP από τον ISP σας, δηλαδή τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου. Ας μιλήσουμε για το τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τη δυναμική διεύθυνση IP.
Σε αυτήν την περίπτωση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τον αριθμό IP σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τη σελίδα εύρεσης διευθύνσεων IP. Φροντίστε να το γράψετε καθώς δεν θα είναι εύκολο να θυμάστε τον αριθμό IP που μάθατε. Στη συνέχεια, ο απλούστερος και πιο πρακτικός τρόπος που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP είναι να απενεργοποιήσετε προσωρινά τη συσκευή μόντεμ σας. Μπορείτε να το κάνετε απενεργοποιώντας το κουμπί λειτουργίας στο μόντεμ, περιμένοντας για λίγο και έπειτα ενεργοποιώντας το ξανά. Εάν το μόντεμ που έχετε είναι ενσωματωμένο μόντεμ, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Για δυναμικούς χρήστες IP, συνήθως αρκεί μια σύντομη απενεργοποίηση και ενεργοποίηση για ένα ή δύο λεπτά. Απενεργοποιήστε το μόντεμ σας και ενεργοποιήστε το ξανά. Αφού δημιουργηθεί η σύνδεση, θα δείτε ότι ο αριθμός IP που ελέγξατε στη σελίδα Διεύθυνση IP δεν είναι ο παλιός, δηλαδή έχει αλλάξει. Εάν ο αριθμός IP δεν έχει αλλάξει, επαναλάβετε τη διαδικασία διατηρώντας το μόντεμ απενεργοποιημένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Windows
• Στον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος απευθείας στο μόντεμ σας.
Έναρξη  εκτέλεσης> cmd
• Πληκτρολογήστε ipconfig / release και πατήστε enter.
• Πληκτρολογήστε ipconfig / renew και πατήστε enter.
Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε την ακόλουθη επιλογή:
Δίκτυα με δρομολογητές
• Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να συνδεθείτε στην κονσόλα διαχείρισης δρομολογητή.
• Στη συνέχεια, αφήστε τη διεύθυνση IP σας.
• Δρομολογητής, μόντεμ κ.λπ. απενεργοποιήστε το και ενεργοποιήστε το ξανά την επόμενη μέρα.
Αφού κάνετε αυτές τις διαδικασίες, ελέγξτε τελικά αν ο αριθμός IP σας έχει αλλάξει στη σελίδα εύρεσης IP. Δοκιμάστε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του προγράμματος περιήγησής σας στο Διαδίκτυο εάν έχετε εφαρμόσει όλα όσα αναφέραμε και εξακολουθείτε να μην έχετε αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.