highlightedΤεχνολογία

Το νέο τηλέφωνο της Samsung θα έχει δυνατότητα νυχτερινής όρασης!

Διάδωσε την αγάπη

Τα smartphone ανταγωνίζονται με τις κάμερές τους καθώς και με τους επεξεργαστές, την απόδοση και την ποιότητα της οθόνης τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η νέα ναυαρχίδα της σειράς τηλεφώνων της Samsung, το Galaxy S23 Ultra από την οικογένεια Galaxy S23, έρχεται επίσης με ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό όσον αφορά τις δυνατότητες φωτογραφίας και διαθέτει κάμερα νυχτερινής όρασης. Τι μας προσφέρει λοιπόν η νέα κορυφαία κάμερα με τα χαρακτηριστικά της;Samsung Galaxy S23 Ultra με κάμερα νυχτερινής όρασης!Το Galaxy S23 Ultra, το οποίο θα προσφέρει λειτουργία νυχτερινής όρασης στους χρήστες, προφανώς στοχεύει όχι μόνο να είναι ένα από τα τηλέφωνα με τις καλύτερες επιδόσεις με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, αλλά και να είναι το smartphone με την καλύτερη κάμερα στην αγορά.

Samsung s23

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, γνωστό στο Twitter ως Universelce, η νυχτερινή κάμερα του Galaxy S23 Ultra μπορεί πραγματικά να προσφέρει νυχτερινή όραση. Σχετικά με το τηλέφωνο, το οποίο αναμένεται να σηματοδοτήσει το έτος 2023 με την κάμερά του, ο πληροφοριοδότης λέει ακριβώς, «Πρέπει να τονίσω ότι η κάμερα νυχτερινής όρασης του S23 Ultra είναι πραγματικά νυχτερινή όραση».

Samsung s23 grey

Οι νυχτερινές φωτογραφίες έχουν γίνει πλέον ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια στα σημερινά κορυφαία τηλέφωνα. Αν και δεν έχει διαρρεύσει εικόνα ως παράδειγμα νυχτερινών φωτογραφιών της συσκευής, το Galaxy S23 Ultra μπορεί να ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα με την οπτική ικανότητα επεξεργασίας του Snapdragon 8 Gen 2 και το σύστημα πίσω κάμερας που αποτελείται από ρυθμίσεις 108MP, 12MP, 12MP και 2MP . Και πάλι, από όσο γνωρίζουμε από προηγούμενες διαρροές, το νέο μοντέλο Galaxy είναι ένα ικανό τηλέφωνο όχι μόνο σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού, αλλά και σε φωτογραφίες με φως της ημέρας.

Στις φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν για λήψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και εκτός από τον προκάτοχό του που φαίνεται παραπάνω, σε σύγκριση με το Pixel 7 Pro, το Galaxy S23 Ultra επιτυγχάνει πιο επιτυχημένα καρέ τόσο από άποψη κορεσμού όσο και ευκρίνειας. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το Pixel 7 Pro είναι το δεύτερο καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα στον κόσμο σύμφωνα με την κατάταξη DXoMark με 147 βαθμούς.Τι πιστεύετε λοιπόν για τις φωτογραφικές δυνατότητες του S23 Ultra; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.