highlightedΑθλητισμός

2021 Australian Open: Τι να παρακολουθήσετε την Κυριακή το βράδυ

Διάδωσε την αγάπη

Διαφήμιση

Υποστηρίζεται από

2021 Australian Open: Τι να παρακολουθήσετε την Κυριακή το βράδυ

Four America Οι παίκτες n εμφανίζονται όπως ο γύρος των 16 ολοκληρώνεται στο Αυστραλιανό Όπεν.

Από τον Max Gendler

Πώς να παρακολουθήσετε: 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Ανατολικά στο κανάλι τένις και 9 μ.μ. έως τις 7 π.μ. στο ESPN2 στις Ηνωμένες Πολιτείες. streaming στις εφαρμογές ESPN + και ESPN3.

Η 22χρονη Τζένιφερ Μπράντι, έπαιξε κολέγιο στο U.C.L.A. Μετά από κάποια αρχική επιτυχία στο WTA Tour, φτάνοντας στον γύρο των 16 στο Australian Open και United States Open το 2017, αγωνίστηκε για λίγο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεπέρασε με ένα ταξίδι στους ημιτελικούς του US Open αφού κέρδισε τον πρώτο τίτλο WTA στο Top Seed Open.

Έχοντας μόλις 11 παιχνίδια στους τρεις πρώτους γύρους της, η Brady έχει δείξει να είναι πραγματικός υποψήφιος στο Australian Open. Ενάντια στον 28ο σπόρο, Ντόνα Βέκιτς, θα πρέπει να δείξει τη συνέπεια που έχει χρησιμοποιήσει για να φτάσει εδώ.

Ακολουθούν ορισμένοι αγώνες που πρέπει να παρακολουθείτε.

Λόγω του ο αριθμός των αγώνων που κάνουν ποδήλατο στα γήπεδα, οι ώρες για μεμονωμένους αγώνες είναι οι καλύτερες εκτιμήσεις και είναι βέβαιο ότι θα κυμαίνονται ανάλογα με το πότε θα ολοκληρωθεί το προηγούμενο παιχνίδι. Όλες οι ώρες είναι ανατολικές.

Rod Laver Arena | 7 μ.μ. Κυριακή

Elina Svitolina εναντίον Jessica Pegula

Η Elina Svitolina, ο πέμπτος σπόρος, έφτασε στους προημιτελικούς του Australian Open και ήταν η δεύτερη στην τελική του WTA το 2018 και το 2019. Είναι αξιοσημείωτο ότι το αμυντικό baseliner φαίνεται να ευδοκιμεί σε γρηγορότερα γήπεδα, απορροφώντας την πίεση από άλλους παίκτες και επαναπροσανατολίζοντας το ρυθμό τους σε έξυπνες αντεπιθέσεις.

Η Τζέσικα Πήγκουλα είχε μια καριέρα καθυστέρηση λόγω τραυματισμών. Τώρα, ο 26χρονος έφτασε στη δεύτερη εβδομάδα ενός μεγάλου τουρνουά για πρώτη φορά, χωρίς να πέσει ένα σετ. Στον πρώτο γύρο, η Pegula αναστάτωσε τη Victoria Azarenka, τον 12ο σπόρο και δύο φορές πρωταθλητή Grand Slam. Παρόλο που ο αγώνας ήταν επικίνδυνος, οι αγώνες του δεύτερου και του τρίτου γύρου ήταν λίγο περισσότερο από ήπιες ταλαιπωρίες, καθώς έχασε μόλις τέσσερα παιχνίδια σε τέσσερα σετ.

Παρόλο που η Pegula σίγουρα βελτιώνεται και δείχνει υψηλό επίπεδο παιχνιδιού, Η Svitolina θα είναι μια δύσκολη πρόκληση. Η συνέπεια και η προηγούμενη εμπειρία της Svitolina στη δεύτερη εβδομάδα των slams θα την καταστήσουν το σαφές φαβορί.

Margaret Court Arena | 8:30 μ.μ. Κυριακή

Mackenzie McDonald εναντίον Daniil Medvedev

Στο Γαλλικό Όπεν του 2019, η Mackenzie McDonald έσπασε έναν τένοντα από το οστό, οδηγώντας σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση και μια μακρά διαδικασία ανάρρωσης. Τώρα, έχει φτάσει στον 16ο γύρο, δένοντας το καλύτερο του αποτέλεσμα πριν από τον τραυματισμό. Ο Μακ Ντόναλντ ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός στο δεύτερο γύρο του αναστατωμένος πάνω από τον 22ο σπόρο, Μπόρνα Κόριτς, διατηρώντας ήρεμο και τραβώντας λάθη με τη συνεπή, βαθιά πυροβολισμό του.

Ο Daniil Medvedev, ο τέταρτος σπόρος, αγωνίστηκε στον τρίτο γύρο του αγώνα Ο Filip Krajinovic, χάνοντας το τρίτο και το τέταρτο σετ με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Μεντβέντεφ γύρισε μεταξύ του φωνάζοντας τον εαυτό του στα ρωσικά, τον προπονητή του στα γαλλικά και τις καλές θέσεις του Krajinovic στα αγγλικά. Στο πέμπτο σετ, ο Μεντβέντεφ επέστρεψε και κέρδισε έξι συνεχόμενα παιχνίδια.

Για να κάνει η Μακ Ντόναλντ μια αναστατωμένη, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη φυσική αστάθεια του Μεντβέντεφ. Ο Μεντβέντεφ πρέπει να είναι σε θέση να κρατήσει τον Μακ Ντόναλντ σε κόλπο εάν μπορεί να διατηρήσει την ηρεμία του και να χρησιμοποιήσει τις ποικίλες βολές του για να τραβήξει τον Αμερικανό γύρω από τις άκρες του γηπέδου. 23:00. Κυριακή

Rafael Nadal εναντίον Fabio Fognini

Ο Rafael Nadal, ο Νο 2 σπόρος, αγωνίστηκε με έναν μικρό τραυματισμό στην πλάτη κατά την πρώτη εβδομάδα του Αυστραλιανού Όπεν. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να περάσει από την αντίθεσή του χωρίς να πέσει ένα σετ. Τα ισχυρά σουτ του Nadal έσπρωξαν με συνέπεια τους αντιπάλους του στο γήπεδο, στερώντας τους από το χρόνο που απαιτείται για να επιβάλουν τις δικές τους ιδέες σε ένα ράλι.

Ο Fabio Fognini, ο 16ος σπόρος, είχε μια εβδομάδα roller coaster. Αγωνίστηκε σε διαγωνισμό πέντε σετ εναντίον ενός συναδέλφου Ιταλού, του Salvatore Caruso, αλλά έστειλε στη συνέχεια τον 21ο σπόρο, τον Alex de Minaur, σε τρία μόνο σετ. Ο Fognini, ο οποίος κέρδισε έναν διπλό τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν το 2015, έχει περάσει τέσσερις φορές στον 16ο γύρο στη Μελβούρνη και θα έχει μια δύσκολη στιγμή να ξεπεράσει τον Nadal.

Rod Laver Arena | 3 π.μ. Δευτέρα

Ashleigh Barty εναντίον Shelby Rogers

Ο Ashleigh Barty, ο παγκόσμιος Νο. 1, έχει περάσει στον τέταρτο γύρο χωρίς να πέσει ένα σετ. Στον τρίτο γύρο της νίκης έναντι της Εκατερίνας Αλεξάνδρου έπαιξε έξυπνο τένις, δεν πήγε για μεγάλα σουτ και επέτρεψε στην Αλεξάνροβα να παίξει υπερβολικά και να εξαγάγει 30 μη αναγκαστικά λάθη.

Η Shelby Rogers, ένας παίκτης χωρίς σπόρους, έχει φτάσει σε δύο μεγάλους προημιτελικούς, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ ένα τουρνουά WTA. Η ασυνέπεια της περιοδείας μπορεί εν μέρει να κατηγορηθεί για ρήξη του χόνδρου στο γόνατό της, η οποία απαιτούσε χειρουργική επέμβαση το 2018.

Η Μπαρτί και ο Ρότζερς αντιμετώπισαν στα προημιτελικά του Yarra Valley Classic την περασμένη εβδομάδα, με την Μπάρτι να κερδίζει στο τρίτο -σύνδεση tiebreaker. Για να ανατρέψει η Rogers την τύχη της, θα πρέπει να παίξει επιθετικά χωρίς να χτυπήσει υπερβολικά, μια δύσκολη βελόνα.

Ακολουθούν μερικοί ακόμη αγώνες που πρέπει να παρακολουθείτε.

Donna Vekic εναντίον Jennifer Brady – 9 μ.μ.

Andrey Rublev εναντίον Casper Ruud – 11:30 μ.μ.

Elise Mertens εναντίον Karolina Muchova – 2 π.μ.

Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον Ματέο Μπερεττίνι – 5 π.μ.

Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.