ΜόδαΥγεία

Πώς να μεγαλώσετε το στήθος

Διάδωσε την αγάπη

Πώς να μεγαλώσετε το στήθος

Σε ορισμένες γυναίκες, το μέγεθος του μαστού είναι απαίτηση της δομής του σώματος. Πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν φτάσετε στην ηλικία των 18 ετών, τα στήθη σας έχουν ολοκληρώσει την ανάπτυξή τους. Εάν είστε άνω των 18 ετών και το στήθος σας δεν έχει φτάσει στο μέγεθος που θέλετε, αρχίζετε να ψάχνετε τρόπους για να μεγεθύνετε τα στήθη σας. Τώρα, ας μιλήσουμε για αυτό. Υπάρχουν δύο βασικοί ιστοί που αποτελούν το γυναικείο στήθος. Ένας από αυτούς είναι οι μαστικοί αδένες που παράγουν γάλα και ο άλλος είναι ο λιπαρός ιστός που συσσωρεύεται σε αυτούς τους αδένες και κάτω από το δέρμα. Εάν δεν είστε υπέρ της χρήσης προθέσεων, θα πρέπει να αυξήσετε έναν από αυτούς τους δύο ιστούς. Ο μόνος τρόπος αύξησης του λιπώδους ιστού είναι η αύξηση βάρους. Αλλά ενώ αυξάνετε το βάρος, δεν ξέρετε σε ποια περιοχή το σώμα σας θα συσσωρεύσει λίπος. Θέλετε τα στήθη σας να συλλέγουν λίπος, αλλά κυρίως τα ισχία ή το στομάχι σας θα συσσωρεύουν λίπος. Επομένως, αυτός ο τρόπος δεν είναι πολύ λογικός.

Η επέκταση των αδένων του γάλακτος είναι δυνατή μόνο με ορμόνες. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα εκκρίνει μια ορμόνη που προκαλεί την ανάπτυξη των μαστών και γι ‘αυτό αναπτύσσονται τα στήθη. Μετά τη γέννηση, ορμόνες που προκαλούν έκκριση γάλακτος μπαίνουν στο παιχνίδι. Μετά το τέλος του θηλασμού, οι ορμόνες μειώνονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα και οι μαστοί συρρικνώνονται και πάλι. Εάν οι ορμόνες χρησιμοποιούνται για τη μεγέθυνση του μαστού, υπάρχει κίνδυνος καρκίνου του μαστού και της μήτρας. Επομένως, θα ήταν λάθος να ακολουθήσετε μια τέτοια διαδρομή. Ο πιο λογικός τρόπος για να μεγεθύνετε το στήθος είναι να χρησιμοποιήσετε μια πρόθεση σιλικόνης. Οι θετικές και αρνητικές πτυχές των προθέσεων σιλικόνης, που χρησιμοποιούνται για 30 χρόνια, είναι πλήρως κατανοητές. Με άλλα λόγια, δεν είναι δυνατόν να συμβεί κάτι εξαιρετικό. Ταυτόχρονα, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα αμέσως μετά τη λειτουργία και είναι συχνά δυνατό να λάβετε το μέγεθος που θέλετε. Έχει αποδειχθεί με 30 χρόνια μελέτες ότι δεν προκαλεί καρκίνο και άλλες διάφορες ασθένειες και δεν αποτελεί σοβαρή απειλή για την ανθρώπινη ζωή.

Λόγω της ανθεκτικότητας του πυριτίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια χωρίς φθορά. Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα, είναι πάντα εύκολο και δυνατό να αντικατασταθεί ή να το αφαιρέσετε. Εάν τοποθετηθεί με καλή τεχνική, ο θηλασμός δεν επιδεινώνεται, ο ιστός του μαστού διατηρείται σε μεγάλο βαθμό και δεν προκαλεί προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επομένως, θα είναι η καλύτερη απόφαση να μεγεθύνετε τα στήθη με μια πρόθεση σιλικόνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.