ΖΩΗΥγεία

Πώς να μείνετε έγκυος

Διάδωσε την αγάπη

Πώς να μείνετε έγκυος

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που κάνει τις γυναίκες ξεχωριστές είναι ότι είναι γόνιμες. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να μείνετε έγκυος. Οι γυναίκες πρέπει να ενημερώνονται για τις γόνιμες περιόδους τους, πόσο συχνά πρέπει να κάνουν σεξ και πότε χρειάζονται βοήθεια σε περίπτωση υπογονιμότητας. Πώς να μείνετε έγκυος σε αυτό το άρθρο; Θα απαντήσουμε στην ερώτηση.

Για να μείνετε έγκυος, πρέπει πρώτα να έχετε έναν σύντροφο. Εάν χρησιμοποιείτε το αντισυλληπτικό χάπι, θα πρέπει να σταματήσει. Οι περισσότεροι γιατροί συνιστούν να περιμένετε τρεις περιόδους μετά τη διακοπή του χαπιού. Οι ορμόνες πρέπει να υποστηρίζονται με βότανα και καλή διατροφή. Η προ-εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη στιγμή για την ανάπτυξη ενός υγιούς τρόπου ζωής. Ξεφορτωθείτε τις συνήθειες σας, όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ, μαζί με υγιείς ασκήσεις διατήρησης βάρους, υγιεινή και τακτική κατανάλωση. Ενώ αυτές οι καταστάσεις διευκολύνουν την εγκυμοσύνη, ωφελούν επίσης το μωρό σας. Μετά από όλα αυτά τα στάδια, προσδιορίστε την περίοδο ωορρηξίας για να μείνετε έγκυος. Συνήθως αυτή η περίοδος είναι η Ημέρα 14, η μέση του εμμηνορροϊκού κύκλου. Ωστόσο, ο ακριβής χρόνος αυτού μπορεί να διαφέρει για κάθε γυναίκα. Για να προσδιορίσετε την περίοδο ωορρηξίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε αλλαγές στην αυχενική βλέννα, να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία του σώματος ή να λάβετε μια αριθμομηχανή ωορρηξίας από το φαρμακείο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να έχετε απροστάτευτη επαφή κατά τις περιόδους ωορρηξίας σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα σπέρματα παραμένουν ζωντανά στην αναπαραγωγική οδό για 2 ή 3 ημέρες, μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό εγκυμοσύνης σας κάνοντας σεξουαλική επαφή κάθε μέρα 1-2 ημέρες πριν από την περίοδο ωορρηξίας. Εάν η περίοδος σας καθυστερήσει μετά την επίτευξη όλων αυτών των σημείων, μπορείτε να κάνετε τεστ εγκυμοσύνης αμέσως. Συνεχίστε να ακολουθείτε τις ίδιες οδηγίες κάθε μήνα έως ότου το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Στον προγραμματισμό πριν από την εγκυμοσύνη, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη εσείς ή οι βλαβερές συνήθειες ή τα προβλήματα υγείας του συντρόφου σας. Θα πρέπει επίσης να ενημερωθείτε από το γιατρό σας σχετικά με τη γενική κατάσταση της υγείας σας και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για τον τρόπο ζωής που απαιτείται για την εγκυμοσύνη. Όλα τα υγιή ζευγάρια έχουν πιθανότητα είκοσι πέντε τοις εκατό να συλλάβουν κάθε κύκλο. Αν και η εγκυμοσύνη είναι λίγο αργά, δεν πρέπει να βιαστεί. Επειδή οι γιατροί θεωρούν καταστάσεις στις οποίες δεν μπορεί να μείνει έγκυος για 12 περιόδους ως υπογονιμότητα. Η υπογονιμότητα είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να συμβεί τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και υπάρχει μια θεραπεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.