ΑθλητισμόςΝέαΥγεία

Πώς να κολυμπάς

Διάδωσε την αγάπη

Πώς να κολυμπήσετε

Η κολύμβηση είναι ένα από τα πιο ευεργετικά αθλήματα για το σώμα. Δεδομένου ότι όλοι οι μύες λειτουργούν κατά την κολύμβηση, αυτό το άθλημα δίνει στο σώμα ζωτικότητα και υγεία. Αυτό το άθλημα, το οποίο γίνεται στο νερό, έχει θετική επίδραση στην ταχεία απώλεια βάρους λόγω του υψηλού ρυθμού καύσης νερού σε θερμίδες. Ο απλούστερος τρόπος για να μάθετε για αυτό το άθλημα είναι να παρακολουθήσετε μια κολύμβηση. Τα μαθήματα κολύμβησης πραγματοποιούνται σε διαφορετικά επίπεδα, από αρχάριους έως τους πιο επαγγελματίες στον τομέα. Το κολύμπι είναι ένα άθλημα που μπορεί να μάθει σε έως και δέκα συνεδρίες. Στο τέλος των δέκα συνεδριών, το άτομο θα μπορεί να κολυμπήσει μόνος του. Σε αυτά τα μαθήματα, μερικές τεχνικές μπορούν να μάθουν και ένα καλό επίπεδο μπορεί να επιτευχθεί στην κολύμβηση. Οποιοσδήποτε ηλικίας 6 ετών και άνω μπορεί να παρακολουθήσει αυτά τα μαθήματα κολύμβησης.

Φυσικά, είναι γεγονός ότι όσο νωρίτερα αρχίζετε να κολυμπάτε, τόσο πιο εύκολο είναι να μάθετε και να σημειώσετε πρόοδο, όπως σε όλα τα αθλήματα. Το κολύμπι μπορεί να μάθει μόνο του. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλη τόσο του χρόνου όσο και ορισμένων λανθασμένων κινήσεων. Το πρώτο βήμα στην εκμάθηση της κολύμβησης είναι να σταθείτε πάνω στο νερό. Οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν στην πισίνα για να γίνει αυτή η κίνηση πλήρως. Στην πισίνα, προσπαθεί να σταθεί πάνω στο νερό αναπνέοντας σε επίπεδο που δεν υπερβαίνει το μήκος και το στήθος διογκώνεται. Αυτή η άσκηση θα σας επιτρέψει να σταθείτε στο νερό. Η οριζόντια στάση στο σίδερο είναι η δεύτερη σημαντική δράση. Με το στόμα στο νερό, οι βραχίονες ανοίγουν και στις δύο πλευρές και το νερό διατηρείται οριζόντιο. Στη συνέχεια, η κίνηση επαναλαμβάνεται με το στόμα έξω από το νερό. Μία από τις βασικές κινήσεις του κολύμπι είναι το χτύπημα των ποδιών. Ενώ κάνετε αυτήν την κίνηση, οι βραχίονες εκτείνονται προς τα εμπρός έτσι ώστε το νερό να είναι οριζόντιο και τα πόδια να κτυπηθούν στη θέση αυτή. Μια άλλη κίνηση είναι το κολύμπι. Η κίνηση χαϊδεύματος είναι η διαδικασία ώθησης και τραβήγματος νερού μετακινώντας τα χέρια.

Όταν οι κινήσεις που αναφέραμε επαναλαμβάνονται τακτικά, θα γίνουν σειριακές. Εκτός από αυτά, υπάρχουν πολλά στυλ κολύμβησης, όπως κολύμπι ελεύθερης κολύμβησης, κολύμβηση στηθών, ύπτιο και πεταλούδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.