highlightedΤεχνολογία

Πώς να κάνετε ένα τέχνασμα ταχύτητας για τις βαθμολογίες Google;

Διάδωσε την αγάπη

Πώς να κάνετε ένα κόλπο ταχύτητας για την κατάταξη Google;

Γνωρίζετε ότι μεταξύ των κριτηρίων που χρησιμοποιούνται για την κατάταξη της Google, η ταχύτητα του ιστότοπού σας έχει τώρα επίσης σημαντικό αριθμό πόντων. Και αν δεν γνωρίζετε, τώρα είναι η ώρα να μάθετε τη βαθμολογία ταχύτητας του ιστότοπού σας https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/; Μπορείτε να το ελέγξετε με το εργαλείο της Google στη διεύθυνση. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω αμέσως, ελέγξτε τα μεγαλύτερα, τα κριτήρια ταχύτητας θα είναι πολύ αργά και ακόμη και κόκκινα, θα υπάρχουν εκείνοι που λένε μην ανησυχείτε. Όχι, μην το πιστεύετε έτσι, σας παραπλανούν. Οι μεγαλύτεροι είναι μεγάλοι στο όνομά τους και έχουν πολύ μεγάλη εξουσία, εάν ο ιστότοπος που διαθέτετε είναι τέτοιος ιστότοπος, δεν τον χρειάζεστε ούτως ή άλλως, αλλά εάν μιλάμε για μεσαίες και μικρές τοποθεσίες, το κριτήριο ταχύτητας θα παρέχει εμάς με ένα επιπλέον ντόπινγκ, το ποσοστό εφέ θα είναι μεγάλο για τους μικρούς μας ιστότοπους. Ακόμα κι αν μιλήσω για την έξοδο από την κόκκινη αργή ομάδα παρακάτω, θα σας πω ένα άλλο τέχνασμα εδώ, θα σας πω ότι βρήκα μια μέθοδο που αλλάζει από κίτρινο σε πράσινο και dopes για την κατάταξη της Google.

Είναι πολύ απλό να πληκτρολογήσετε την αρχική σελίδα του ιστότοπού σας ή τη σελίδα που θέλετε να αυξήσετε στις αναζητήσεις σε αυτήν τη γραμμή διευθύνσεων και να δείτε τα αποτελέσματα.

Το Pagespeed insights υπάρχει ήδη για να μας προτείνει κάτι, ρωτάτε τη σωστή ερώτηση. Αν δούμε αυτήν την κακή βαθμολογία εδώ, είναι καιρός να σηκώσετε τα μανίκια σας.

Επειδή το insights pagespeed χωρίζει τους ιστότοπους σε 3 ομάδες και εάν εμπίπτει στην κόκκινη ομάδα, η δουλειά σας είναι δύσκολη. Γιατί να σας προτείνει η Google στους πελάτες της; Είστε και οι δύο μικροί και αργοί, χωρίς άλλο σκοπό εκτός από την ευχαρίστηση των ανθρώπων, γιατί η Google θα ανέβαινε τον ιστότοπό σας και θα δημιουργήσει μια κακή εμπειρία χρήστη; Βγείτε από την κόκκινη και αργή ομάδα!


Αυτήν τη στιγμή είμαι πρόγραμμα αναπαραγωγής wordpress, οπότε θα γράψω μερικά πράγματα για την επιτάχυνση wordpress. Πρέπει να φύγετε από εδώ για υψηλότερη κατάταξη στο google!
1. Φροντίστε να εγκαταστήσετε την προσθήκη cache για το WordPress! Μην το πάρετε ελαφρά και ενεργοποιήστε όσες δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης έχετε, που δεν θα σας μπερδέψουν.
Πώς να βγείτε από την αργή ομάδα της Google;
Μην το πάρετε ελαφρά και ενεργοποιήστε όλες τις δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης που έχετε, οι οποίες δεν θα σας μπερδέψουν. Χρησιμοποιώ W3 Total Cache. υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις και είναι όλες καλές. Φροντίστε να ρυθμίσετε και να ανοίξετε ένα σταθερό.

Αυτή η διαδικασία θα εξαλείψει την ανάγκη μεταφόρτωσης όλων των εικόνων με ολόκληρη τη σελίδα και θα προσφέρει μεγάλη ταχύτητα.

Εάν έχετε άλλα ειδικά βίντεο κ.λπ. στον ιστότοπό σας. Διαφορετικά, οι εικόνες είναι τα χειρότερα πράγματα επειδή μπορεί να είναι πολύ μεγάλες και περιττές. Χρησιμοποιήστε εκατοντάδες προγράμματα επεξεργασίας εικόνων όπως το Imagify για να βελτιστοποιήσετε την αναθεώρησή τους. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα WebP αυτού του εργαλείου βελτιστοποίησης εικόνων, καθώς θα δώσει εικόνες μικρότερες και ταχύτερη φόρτωση.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας δωρεάν με επιπλέον caching και επεξεργασία cdn μέσω cloudflare; Αν το γνωρίζετε αυτό, κάντε το συντομότερο δυνατόν, γιατί σίγουρα θα προσθέσει επιπλέον ταχύτητα.

Ο ιστότοπός μας είναι σχεδόν έτοιμος και γρήγορος, εδώ είναι το κόλπο που θα σας πω σε αυτό το σημείο. Εάν επιστρέψουμε στο θέμα Pightspeed insights, έχουμε αναλύσει τη σελίδα του ιστότοπού μας και θα δείτε ότι προσφέρει ευκαιρίες για τέτοια προβλήματα. Από εδώ, διαβάζουμε το κόλπο Google που μόλις σας είπα!

Είναι απίστευτο, αλλά κάναμε τα πάντα στον ιστότοπό μας, όλες οι κρυφές μνήμες, η βελτιστοποίηση και οι βελτιώσεις είναι ανοιχτές, αλλά ο ιστότοπός μας δεν μπορεί να γίνει πράσινος, η goole μας κρατά στην κίτρινη περιοχή και ισχυρίζεται ότι είμαστε με μέση ταχύτητα.
Τι κάνουμε λοιπόν αν δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τα analytics και το adsense;
Κανονικά, γνωρίζετε, όλα τα σενάρια της Google και όλα τα άλλα σενάρια μετά τη βελτιστοποίηση θα πρέπει να φορτώνονται με ασύγχρονο. Για παράδειγμα, ο κώδικας google adsense είναι περίπου έτσι και έχει ασύγχρονο χαρακτήρα.
Το Async σημαίνει ότι το φορτώνετε στο παρασκήνιο χωρίς να καταλάβετε τον κύριο φορτωτή του ιστότοπού μου, άλλος κωδικός δεν τον χρειάζεται αμέσως. Έτσι, θεωρητικά, είναι πολύ ωραίο, αλλά στην πράξη, η googe δεν μας δίνει πόντους χωρίς να φορτώνει ολόκληρο τον κώδικα adsense, ακόμα κι αν είναι ασύγχρονος. Υπάρχει αναβολή, χρησιμοποιείται ξανά για javascripts, δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσω στο τελευταίο μπλουζάκι, αλλά αφήστε το να έρθει αργότερα. Όμως, δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για την σελίδα για το Defer καθώς θέλουν να τα φορτώσουν όλα. Το σκορ που δίνει είναι επίσης κίτρινο. Συμβαίνει ακόμη και κόκκινο στο κινητό. Λοιπόν, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το Adsense, τόσο πράσινο πολύ γρήγορα όσο και το προϊόν της Google; Βρήκα 1 λύση:
Γράφουμε σε:
Ο μη αυτόματος κωδικός φόρτωσης που βρήκα είναι αυτός:
Γράφουμε αυτόν τον κωδικό στο κεφάλι. Ο κώδικας το κάνει αυτό. Όλη η οθόνη περιμένει έως ότου φορτωθεί, διασφαλίζοντας ότι δεν έχει φορτωθεί τίποτα. Το συμβάν DOMContentLoaded με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι μας παρέχει αυτήν την ασφάλεια. Το δεύτερο και πιο σημαντικό κόλπο είναι ο χρονοδιακόπτης περιμένει για 3 δευτερόλεπτα ακόμη και αν όλα έχουν φορτωθεί. τότε αρχίζουμε να προβάλλουμε διαφημίσεις. Αυτό είναι 3 δευτερόλεπτα. Το Google PageSpeed ​​insight έχει ήδη ξεκινήσει να υπολογίζει τα πάντα και σας δίνει ένα πλούσιο 96 όπως μπορείτε να δείτε στο σχήμα.
Αν είχα λιγότερα χρήματα, θα έπαιρνα 100 με αυτήν τη βελτιστοποίηση εάν δεν χρησιμοποιούσα έναν από τους φθηνότερους διακομιστές στον κόσμο!
Αυτό το σύστημα σάς επιτρέπει να προσθέτετε javascripts στον ιστότοπό σας ξεγελώντας το google, χωρίς να επηρεάζετε τη βαθμολογία ταχύτητας του ιστότοπού σας σε όλες τις μεταφορτώσεις javascript! Φυσικά, αν δεν μάθουν από εμένα και κλείσουν αυτό το κενό 🙂
Τώρα ας προσθέσουμε το google analytics σε αυτό. Κοιτάξτε, μπορεί να φορτωθεί με την ίδια μέθοδο που ακολουθεί με την ίδια λογική:
Μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες σελίδες στο NasiLL.com αν θέλετε και να ελέγξετε τις βαθμολογίες. Επειδή αυτό το τέχνασμα λειτουργεί σε όλα αυτά. Σας εύχομαι γρήγορες σελίδες, επιτυχία.
Ο κωδικός μπορεί να ενημερωθεί ως εξής: Θυμηθείτε να αντικαταστήσετε τον κωδικό UA-3332128-9 της ιδιότητας μου εδώ με τον δικό σας!
Ναι, λειτουργεί. Ο κωδικός μπορεί να ενημερωθεί ως εξής: Θυμηθείτε να αντικαταστήσετε τον κωδικό 65541001 εδώ, την ιδιοκτησία Yandex, με τη δική σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.