Τεχνολογία

Πώς να γίνετε χάκερ

Διάδωσε την αγάπη

Πώς να γίνετε χάκερ

Για να γίνετε χάκερ, πρέπει πρώτα να έχετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα. Πρέπει να γνωρίζετε όλα τα λειτουργικά συστήματα, όχι μόνο το unix ή το NT. Πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργούν τα λειτουργικά συστήματα και πώς συνδέονται. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση και τη ρύθμιση διακομιστών όπως e-mail, FTP και WWW σε αυτά τα συστήματα.

Θα πρέπει επίσης να έχετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με υπολογιστές, τον τρόπο μεταφοράς δεδομένων πακέτα και τι είναι το επίπεδο. Θα πρέπει επίσης να έχετε τη δυνατότητα να γράφετε και να συντάσσετε ένα πρόγραμμα υποδοχής, τουλάχιστον σε όλες τις λεπτομέρειες του, ακόμη και αν όχι στις καλύτερες λεπτομέρειες. Είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθείτε τα συστήματα ασφαλείας για να γίνετε χάκερ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε στο βήμα αξιολόγησης χωρίς να εφαρμόσετε σωστά τα προηγούμενα βήματα. Επισκεπτόμενοι τους ιστότοπους Bugtrad και Tattoman, μπορείτε να βρείτε αυτούς που ξεχωρίζουν από έναν μόνο ιστότοπο αντί να επισκέπτεστε όλους τους ιστότοπους. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να μην αποφευχθούν. Μην προσπαθήσετε να ανακαλύψετε ξανά πράγματα που υπάρχουν ήδη. Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση, μην σταματάτε ποτέ στα μισά. Αν και η αγορά έχει ξεκινήσει, είναι γεμάτη από ημιτελείς ιστότοπους. Ποτέ μην είστε αδιάφοροι και μην διστάσετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους. Μην ξεχνάτε ότι θα θερίσετε ό, τι σπέρνετε. Προσπαθήστε να κάνετε διαφορετικές μελέτες αντί να έχετε οικονομικές προσδοκίες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε διαφορετικές ομάδες και να δείτε αν κάτι μπορεί να αποκαλυφθεί δωρεάν. Σε αυτήν την περίπτωση, η επιθυμία σας να κάνετε νέες θέσεις εργασίας θα αυξηθεί με την ικανοποίηση που θα λάβετε. Αποφύγετε απολύτως το κακό. Ποτέ μην διαγράφετε πληροφορίες από τον ιστότοπο όταν κάνετε hack μια τοποθεσία. Η αντικατάσταση του index.html μεindex1.html και η μεταφόρτωση της σελίδας σας θα είναι η μεγαλύτερη ζημιά που θα κάνετε. Ενώ κάνετε όλα αυτά τα έργα, μην προβείτε σε καμία άλλη ενέργεια εκτός από τους νομικούς κανόνες, ώστε να μην μπείτε σε μπελάδες. Εάν είστε νέοι για να γίνετε χάκερ, θα πρέπει να θεωρήσετε τον εαυτό σας αρχάριο. Επειδή ο αρχάριος είναι ένας μαθητής που εργάζεται στις τάξεις του εκτός από όλα αυτά τα έργα.

Με την έκφραση στο περιοδικό PCNET, αποφύγετε να είστε άτομο που μολύνει δίκτυα υπολογιστών και καταστρέφει συστήματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν εκείνοι που κάνουν τη δουλειά τους ως χάκερ και δεν έχουν κάνει ποτέ να βλάψουν κανέναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.