ΝέαΤεχνολογία

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Wifi

Διάδωσε την αγάπη

Τρόπος αλλαγής κωδικού πρόσβασης Wi-Fi

Τα δίκτυα wifi εκείνων που είναι νέοι στη γραμμή Διαδικτύου έχουν συνήθως μικτό κωδικό πρόσβασης. Ίσως θελήσετε να λάβετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης Wi-Fi καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να θυμάστε αυτόν τον μικτό κωδικό πρόσβασης και θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς κατά την πληκτρολόγηση. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, εκτελώντας τα βήματα που θα σας εξηγήσουμε βήμα προς βήμα, χωρίς να πληρώσετε πουθενά για τη διαδικασία αντικατάστασης wifi. Τώρα θα σας πούμε πώς μπορείτε να λάβετε τον νέο κωδικό πρόσβασης Wi-Fi. Κατ ‘αρχάς, ας μιλήσουμε για το τι είναι wifi. wifi σημαίνει τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης που παρέχει ασύρματη πρόσβαση σε υπολογιστές και άλλες συσκευές μέσω Διαδικτύου μέσω σήματος. Περιγράφει όλα τα στοιχεία δικτύου με βάση οποιοδήποτε από τα πρότυπα 802.11, συμπεριλαμβανομένων των 802.11b, 802.11a, 802.11n και 802.11g. Στον απλούστερο ορισμό του, μπορεί να ονομαστεί πρόσβαση ασύρματου δικτύου. Για να έχει πρόσβαση σε κάποιον άλλο εκτός από εσάς, το wifi σας, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi. Ήδη αυτός ο κωδικός πρόσβασης Wi-Fi αποτρέπει τη σύνδεση άλλων στο δίκτυό σας. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ο κωδικός πρόσβασης Wi-Fi να παραβιαστεί από κάποιον, τότε μπορεί να συνδεθεί όπως επιθυμεί. Σε τέτοιες καταστάσεις ή ξεχνώντας τον κωδικό πρόσβασης κ.λπ. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του ασύρματου δικτύου σας σε τέτοια γεγονότα. Τώρα ας μοιραστούμε μαζί μας τις διαδικασίες εναλλαγής wifi;
• Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να συνδεθείτε στη διεπαφή του μόντεμ. Για να το κάνετε αυτό, εισαγάγετε τη διεύθυνση: //192.168.2.1/.
• Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στην οθόνη σύνδεσης του μόντεμ που έρχεται μπροστά σας. Εάν δεν γνωρίζετε, αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνονται στο πλαίσιο του μόντεμ σας.
• Αφού συμπληρώσετε τις πληροφορίες, κάντε κλικ στην καρτέλα Ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου από το αριστερό ασύρματο μενού του πίνακα που ανοίγει και εισάγετε.
• Όταν συνδεθείτε, θα εμφανιστεί η οθόνη αλλαγής κωδικού πρόσβασης wifi. Εάν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε το SSID ή το ασύρματο όνομα από αυτήν την ενότητα.
• Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης που θέλετε να δημιουργήσετε στην ενότητα κωδικού πρόσβασης στον πίνακα αλλαγής κωδικού πρόσβασης και κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης. Συνιστούμε ο τύπος ασφαλείας να παραμένει WPA + WPA2.
• Όλες αυτές οι λειτουργίες θα ολοκληρωθούν με επιτυχία μετά την αίτησή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.